ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Geersbroekseweg 29, 4858 RE, ULVENHOUT AC

LANDELIJK WONEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE IN HET BUITENGEBIED VAN ULVENHOUT.
Goed onderhouden gedeelte van een sfeervolle woonboerderij met gezellige woonkamer, ruime eetkeuken, bijkeuken, slaapkamer, royale badkamer, werk-/kleedkamer, onderhoudsvriendelijke achtertuin en 2 bergingen. De woning is gelegen aan de rand van Ulvenhout, nabij een natuurgebied en de landgoederen Anneville en Valkenburg. De snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A27 (Utrecht) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het betreft een ideale woning voor een alleenstaande of een werkend stel.

Indeling
Overdekte entree voorzien van een tegelvloer biedt toegang tot de eetkeuken, bijkeuken met toegangsdeur naar toilet, badkamer en trapopgang naar eerste verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een duoblok toilet. De bijkeuken beschikt over een vaste wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. De eetkeuken (circa 4.10 x 3.07 m), welke geplaatst is in een praktische hoekopstelling, is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de woonkamer. De gezellige woonkamer (circa 7.20 x 5.00 m) is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer (circa 3.60 x 3.80 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze kamer is de geheel betegelde badkamer (ca. 2.65 x 2.60 m) met ligbad, douche, vaste wastafel en 2e toilet te bereiken.
De begane grondvloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot:
- de werk-/kleedkamer (circa 2.55 x 5.10 m), deze is voorzien van vinyl.

Tuin
Vanuit de onderhoudsvriendelijke achtertuin is er toegang tot 2 bergingen. Berging 1 (circa 1.90 x 4.20m) beschikt over een vaste wastafel en elektriciteit, de andere berging (circa 2.30 x 3.60m) is ook voorzien van elektriciteit.

Parkeren
De zeer ruime oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto’s en is via een hek vanuit de tuin te bereiken.

Bijzonderheden
- Het betreft een tijdelijke huurperiode van 12 maanden;
- Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt € 150,- per maand;
- Geen verhuur aan studenten;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- De huurder betaalt geen administratie- en/of bemiddelingskosten.

Verhuurd

Kenmerken

Oppervlakte
103 m2 woonoppervlakte

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)