ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Veemarktstraat 20a, 4811 ZE, BREDA

GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING KUNNEN WIJ GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. Uiteraard kan je je woonwensen wel aan ons kenbaar maken, zodat wij je op de hoogte houden van ons huuraanbod.

WONEN IN DE MOOISTE WINKELSTRAAT VAN HET CENTRUM VAN BREDA.
Dit sfeervolle 2-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van een prachtig vooroorlogs pand gelegen aan de Veemarktstraat in Breda. Het appartement heeft 1 slaapkamer, keuken, badkamer, wasruimte en dakterras. Op het dakterras is het in de zomer heerlijk toeven en waan je je in Spanje. De Veemarktstraat is een brede woon- en winkelstraat met vooral gespecialiseerde winkels en restaurants. De gezellige terrassen van de cafés en restaurants op de Grote Markt, de Havermarkt, het Kasteelplein en de Haven liggen werkelijk om de hoek. Twee city supermarkten, stadspark Valkenberg, station Breda, het Chassé theater en de bioscoop zijn op loopafstand te bereiken. Kortom, een heerlijk appartement op een super locatie!

INDELING

Begane grond
Gezamenlijk entree met trapopgang naar de twee appartementen gelegen op de eerste (20a) en tweede verdieping (20b).

Eerste verdieping
Entree/hal (circa 1.75 x 1.75 m) voorzien van een laminaatvloer en twee vaste kasten biedt toegang tot de woonkamer en keuken.
De woonkamer (circa 5.00 x 4.20 m) is gelegen aan de voorzijde en eveneens voorzien van een laminaatvloer.
Keuken (circa 3.40 x 2.20/3.20 m) is voorzien van een vinyl vloer, keukenblok voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en diverse boven- en onderkasten en praktische vaste kast. Vanuit de keuken is het dakterras en de gang te bereiken.
De gang (circa 4.95 x 1.00 m) biedt via 2 treden toegang tot de wasruimte en de badkamer en na nogmaals 2 treden, de slaapkamer en is voorzien van een vinyl vloer.
De wasruimte is voorzien van een aansluitpunt voor wasmachine en droger.
De badkamer (circa 2.50 x 1.10 m) is voorzien van een douchecabine, mengkraan, wastafel, spiegel, kastje, toilet en verwarmingsradiator.
De slaapkamer (circa 4.20 x 3.45 m) is voorzien van een laminaatvloer en vaste kast en rustig gelegen aan de achterzijde van het pand.

Dakterras/binnenplaats
Het sfeervolle dakterras (circa 3.50 x 1.90 m) is rustig gelegen aan de achterzijde van het pand en bereikbaar via de keuken. In de zomer is het hier heerlijk toeven en waan je je in Spanje. Kortom, een uniek plekje.

Parkeren
Voor de bewoners is een gemeentelijke parkeervergunning verkrijgbaar bij de Gemeente Breda, de kosten hiervoor bedragen circa € 48,- per jaar.

Bijzonderheden
- de huurprijs is excl. voorschot gas, water en elektra à € 100,- per maand;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- geen verhuur aan studenten;
- het appartement is voor een langere periode beschikbaar;
- het appartement wordt gedeeltelijk gestoffeerd opgeleverd;
- de huurder betaalt aan ZY Makelaars géén administratie- en/of bemiddelingskosten.

Verhuurd

Kenmerken

Oppervlakte
59 m2 woonoppervlakte

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)