ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Willemstraat 16-A, 4811 AL, Breda

Op gewilde locatie in het centrum van Breda gelegen gestoffeerd royaal 2-kamer appartement op de 1e verdieping van een karakteristiek herenhuis. Het gezellige centrum, het mooie stadspark Valkenberg, diverse scholen en NS Breda zijn op loopafstand bereikbaar. De diverse uitvalswegen, de A16, A27, A58 en A59, zijn binnen enkele autominuten zeer goed bereikbaar.

De entree biedt toegang tot de 1e en 2e etage.

Eerste verdieping
De overloop op de 1e etage geeft toegang tot het appartement. De royale woonkamer (circa 4.69 x 4.94 m) heeft een hoog plafond, is voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een prachtig uitzicht middels de hoge ramen.

De half open keuken (circa 2.00 x 2.42 m) is voorzien van een aanrechtblad in hoekopstelling, spoelbak en onderkasten, diverse bovenkasten, een koelkast, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap.
De slaapkamer (circa 4.17 x 2.81 m) is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een lichte laminaatvloer.
De geheel betegelde ruime badkamer (circa 2.72 x 2.00 m) is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.
Vanuit de centrale trapopgang bereikt men de technische ruimte voor het appartement. Hier bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine.

Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats. De Willemstraat zal binnenkort worden ontwikkeld tot een promenade welke het stationsgebied zal verbinden met het stadscentrum.

Verhuurd

Kenmerken

Oppervlakte
50 m2 woonoppervlakte

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)