ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Willemstraat 16-B, 4811 AL, Breda

Entree
De entree biedt toegang tot twee appartementen op de 1e en 2e verdieping. Het beschikbare appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het fraaie herenhuis.

Via een prachtig oude trapopgang bereikt u de kleine overloop op de 2e verdieping die geeft toegang tot het 3-kamer appartement.
De hal biedt toegang tot de woonkamer, trapkast, slaapkamer 1 en badkamer.

De royale woonkamer (zitgedeelte van circa 4.00 x 4.60 m en eetgedeelte van circa 4.20 x 3.75 m) aan de voorzijde van het pand heeft een prachtig hoog plafond en is voorzien van een lichte laminaatvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (circa 2.00 x 3.00 m). Deze is voorzien van een aanrechtblad in hoekopstelling, spoelbak, onderkasten, bovenkasten, een koelkast, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap.

Slaapkamer 1 (circa 2.65 x 3.80 m) is gelegen aan de achterzijde, voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een prachtig uitzicht.

De geheel betegelde badkamer (circa 1.50 x 3.05 m) is eveneens aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vaste wastafel, douche en zwevend toilet.

Ruime trap-/bergkast.

Vanuit de woonkamer is via een open trap de prachtige vide/slaapkamer 2 (circa 4.00 x 3.50 m) bereikbaar. Deze slaapkamer staat in open verbinding met de royale walk-in closet (circa 2.00 x 3.50 m). De walk-in closet biedt toegang tot een tweede bergruimte (circa 1.00 x 3.50 m) met wasmachine aansluiting en combi CV-ketel.

Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt € 100,00 per maand.
Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats.

Verhuurd

Kenmerken

Oppervlakte
75 m2 woonoppervlakte

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
2de woonlaag