ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Willemstraat 16-B, 4811 AL, Breda

Bijzonder sfeervol 3-kamer appartement op de 2e verdieping van een fraai 19e-eeuws herenhuis aan de onlangs gerenoveerde Willemstraat grenzend aan het Park Valkenberg en het Stationskwartier. U loopt vanuit de fraaie Willemstraat, een brede promenade met dubbele rij bomen, die qua sfeer en uitstraling naadloos aansluit bij het uitgebreide oude Kasteelpark Valkenberg zo de binnenstad in. Naast bestemmingsverkeer hebben fietsers ruim baan in de Willemstraat. Het bruisende centrum met een ruim winkelaanbod, veel gezellige restaurants en cafés op de Grote Markt en Havermarkt, de bioscoop, de Mezz, het Chassé theater en sportscholen bevinden zich allemaal op loopafstand. De afstand van de Willemstraat naar hartje centrum is slechts 700 meter. De diverse uitvalswegen, de A16, A27, A58 en A59, zijn binnen enkele autominuten zeer goed bereikbaar. Kortom, wonen op een toplokatie!

Entree
De entree biedt toegang tot twee appartementen op de 1e en 2e verdieping. Het beschikbare appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het fraaie herenhuis.

Via een prachtig oude trapopgang bereikt u de kleine overloop op de 2e verdieping die geeft toegang tot het 3-kamer appartement.
De hal biedt toegang tot de woonkamer, trapkast, slaapkamer 1 en badkamer.

De royale woonkamer (zitgedeelte van circa 4.00 x 4.60 m en eetgedeelte van circa 4.20 x 3.75 m) aan de voorzijde van het pand heeft een prachtig hoog plafond en is voorzien van een lichte laminaatvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (circa 2.00 x 3.00 m). Deze is voorzien van een aanrechtblad in hoekopstelling, spoelbak, onderkasten, bovenkasten, een koelkast, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap.

Slaapkamer 1 (circa 2.65 x 3.80 m) is gelegen aan de achterzijde, voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een prachtig uitzicht.

De geheel betegelde badkamer (circa 1.50 x 3.05 m) is eveneens aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vaste wastafel, douche en zwevend toilet.

Ruime trap-/bergkast.

Vanuit de woonkamer is via een open trap de prachtige vide/slaapkamer 2 (circa 4.00 x 3.50 m) bereikbaar. Deze slaapkamer staat in open verbinding met de royale walk-in closet (circa 2.00 x 3.50 m). De walk-in closet biedt toegang tot een tweede bergruimte (circa 1.00 x 3.50 m) met wasmachine aansluiting en combi CV-ketel.

Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt € 100,00 per maand.
Er bestaat de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats.

Verhuurd

Kenmerken

Oppervlakte
75 m2 woonoppervlakte

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
2de woonlaag