Verkocht
D

Allerheiligenweg 34c

4835 BL, BREDA

€ 300.000 k.k.

Oppervlakte
76 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
246 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Door de vele belangstelling is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.

Op een gewilde locatie, in Breda-Zuid gelegen, gemoderniseerd 4-kamer appartement met een balkon aan de voor- én achterzijde en privé berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en voorzien van een moderne keuken en badkamer. Het complex ligt om de hoek bij het winkelcentrum Valkeniersplein met een ruim winkelaanbod. De Ginnekenmarkt, het Mastbos, Oranje-Zuid met diverse restaurants en luxe winkels, het bruisende centrum van Breda en meerdere sportverenigingen zijn allen op korte fietsafstand gelegen. De bus naar het centrum en station Breda stop in de straat en de toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht/Amsterdam), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 ('s-Hertogenbosch/Zierikzee) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Kortom, een ruim appartement op een toplocatie!

Begane grond
Via de entree met bellentableau en brievenbussen komt men in de centrale hal met toegang tot de bergingen, gemeenschappelijke fietsenberging en trapopgang naar het appartement op de derde verdieping.

Indeling appartement
Entree hal (circa 1.90 x 4.30 m) met meterkast (elektra- en gasmeter), bergruimte met elektrische boiler en toegang tot alle vertrekken.
Het toilet is half betegeld en is voorzien van een duoblok en fonteintje.
De lichte woonkamer (circa 5.75 x 3.80 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een deur naar balkon I en deur naar de slaapkamer I.
Slaapkamer I (circa 3.90 x 2.75 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een deur naar balkon II en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, wastafelmeubel, spiegel en handdoekradiator. Ook vanuit de badkamer is het balkon aan de achterzijde te bereiken.
De moderne keuken (circa 3.95 x 1.75 m) is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een koelkast, combi-oven, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan, diverse kasten en een aansluiting voor een wasmachine.
Slaapkamer II (circa 3.95 x 2.35 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer III (circa 3.55 x 2.95 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot balkon I.

Buitenruimte
Balkon I (circa 1.45 x 2.95 m) is gelegen op het oosten en bereikbaar via de woonkamer en slaapkamer aan de voorzijde van het appartement.
Balkon II (circa 1.35 x 2.30 m) is gelegen op het westen en voorzien van een praktische werkkast. Dit balkon biedt uitzicht over de gemeenschappelijke tuin en is bereikbaar via de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement.
De gemeenschappelijke tuin is bereikbaar via een poort naast het appartementencomplex.

Berging
Op de begane grond is de privé berging (circa 2.70 x 1.80 m) en een gezamenlijke fietsenberging. Beiden bereikbaar via de centrale hal en de straat.

Parkeren
Zowel voor het complex, in de Allerheiligenweg, op het Valkeniersplein als in de omliggende straten is er gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van houten kozijnen met uitzondering van twee kunststof draai-/kiepramen aan de achterzijde. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas, met uitzondering van de kleine bovenlichtjes. Het appartement heeft energielabel D. Dit label is afgegeven vóór de spouwmuurisolatie van het appartementencomplex;
- de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 133,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, tuinonderhoud, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is exclusief het voorschot stookkosten ad. € 130,44;
- gezien het bouwjaar wordt de ouderdoms- en asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
- tevens wordt er een niet-bewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.