ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Amerongenstraat 2F 20, 4834 RC, BREDA

RUIM EN LICHT APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT, WOONKEUKEN, ZONNIG BALKON EN TWEE VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS. Dit fijne appartement is gelegen op de vijfde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex naast tennisvereniging de IJpelaar en op loopafstand van winkelcentrum De Burcht, Landgoed Wolfslaar en de Bavelse Lei. Het bruisende centrum van Breda, de Ginnekenmarkt, het Mastbos, diverse (hoge) scholen en sportverenigingen liggen op fietsafstand. Binnen enkele autominuten zijn de A16, A27 en A58 te bereiken. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer ligt het complex erg gunstig, de bushalte bevindt zich letterlijk naast de deur. Kortom, een heerlijk appartement voor zowel starters als ouderen die gelijkvloers willen gaan wonen!

Indeling

Begane grond
Entree/hal met bellentableau, video intercomsysteem en brievenbussen geeft toegang tot de bergingen en centrale hal met trappenhuis en lift. Zowel via het trappenhuis als de lift zijn op elke verdieping twee appartementen te bereiken.

Vijfde verdieping
De entree met meterkast, voorraadkast, garderobenis met kastruimte en video-intercom staat in open verbinding met de woonkamer.
De lichte woonkamer (circa 8.00 x 4.25 m) is met recht een "room with a view". Door de grote raampartij aan de achterzijde van het appartement heeft de woonkamer een mooie lichtinval én biedt deze een prachtig uitzicht.
Vanuit de woonkamer is de woonkeuken en gang naar de slaapkamers, badkamer en toilet te bereiken.
De woonkeuken (circa 3.85 x 4.25 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is door een glazen pui gescheiden van de woonkamer. De keuken in rechte opstelling heeft aan de linker kant een koelkast, vrieskast (3 laden), 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan, close-in boiler (Daalderop 10 liter) en diverse boven en onder kasten. Aan de rechterkant bevindt zich in rechte opstelling een aanrechtblad met boven en onderkasten, een vaatwasser en aansluiting voor wasmachine, droger of extra vriezer.
Via een schuifpui is het brede en zonnige balkon te bereiken.
Slaapkamer I (circa 4.40 x 2.75 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement.
De toilet is voorzien van een duoblok en fonteintje.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaat kraan, wastafel en elektrische verwarming.
Slaapkamer II (circa 4.40 x 2.75 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een kastenwand met opstelplaats voor de boiler (huur).

Balkon
Het brede en zonnige balkon (circa 1.20 x 4.75 m) is gelegen op het zuidoosten, biedt een prachtig vrij uitzicht en is voorzien van een zonnescherm en bereikbaar via een schuifpui vanuit de woonkeuken.

Berging
Ruime berging (circa 2.80 x 2.80 m) is gelegen op de begane grond, voorzien van elektra en bereikbaar via de entree/hal.

Parkeren
Het appartementencomplex beschikt over een grote parkeerplaats. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de omliggende straten.

Bijzonderheden
- het appartement is gelegen op de 5e woonlaag en geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas in de woonkamer en woonkeuken;
- de woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken;
- de verwarming geschiedt door middel van blokverwarming. Het voorschot stookkosten bedraagt momenteel € 70,- per maand. Een elektrische boiler zorgt voor het warme water (huur € 32,67 per kwartaal), deze bevindt zich in de kastenwand van slaapkamer II;
- het appartement is voorzien van een video-intercominstallatie en diverse wand- en vloerafwerking;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 177,15. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen het waterverbruik, de opstalverzekering, verlichting, tuinonderhoud en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
86 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
293 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
5de woonlaag

Bouwjaar
1975