ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Antwerpenstraat 148, 4826 HE, Breda

Op de begane grond bevindt zich de algemene entree met bellentableau, intercom en de brievenbussen. Vanaf de parkeerplaats is de ruime berging op de begane grond te bereiken. Via het trappenhuis en/of de lift bereikt u het appartement op de eerste woonetage. Op het terrein voor het appartementencomplex is voldoende gratis parkeergelegenheid.


Via de entree bereikt u de hal van het appartement waar alle vertrekken op uit komen. De hal is voorzien van een laminaatvloer, een voorraadkast met boiler en aansluiting voor een vaatwasser, een meterkast en grote praktische schuifwandkast.

De royale en zonnige woonkamer kijkt uit over een de mooi aangelegde vijver. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met een multifunctionele zijkamer met loopdeur naar het zonnige balkon op het zuiden.

Ruime witte keuken in hoekopstelling met koelkast, vriezer, 6-pits gaskookplaat incl. wokbrander, RVS afzuigkap en spoelbak.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de galerijzijde, de aanwezigheid van rolluiken zorgt voor een rustige nacht. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een laminaat vloer, gestucte wanden en heeft een televisie-aansluiting.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de zonnige achterzijde van het appartement en eveneens voorzien van een laminaatvloer.

De royale licht betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel en verlichting, ruime doucheruimte, toilet en aansluiting voor wasapparatuur.

Het zonnige balkon (ruim vier meter breed) is gelegen op het zuiden en heeft een prachtig vrij en levendig uitzicht.

VvE
Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond en actief is. De financiële stukken liggen op ons kantoor ter inzage. De servicekosten bedragen thans € 158,63 per maand. In de servicekosten is opgenomen: schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten, opstal- en glasverzekering en reservering voor klein- en groot onderhoud. Daarnaast betaalt u € 59,00 per maand voor voorschot stookkosten en waterverbruik.

Bijzonderheden
- Keurig onderhouden appartement voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van de draaiende delen) en voorzien van diverse rolluiken aan de voor- en achterzijde;
- Zonnescherm over de gehele breedte op het zuiden;
- Op de begane grond is naast een ruime privé berging ook nog een afsluitbare ruimte met diverse containers voor huishoudelijk afval.


Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
74.34 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
236.28 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1965