ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Arenberglaan 11, 4824 RG, BREDA

OVER DE VOLLE BREEDTE UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE EN VERRASSEND DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN.
Deze fijne eengezinswoning heeft een lichte, tuingerichte woonkamer, kleurrijke keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, garage, schuur en fijne zonnige tuin met mogelijkheid voor het parkeren van een boot, caravan of camper op eigen terrein. De woning is gelegen aan de rand van de wijk Haagse Beemden, op korte afstand van het overdekte winkelcentrum Stada Stores en station Breda/Prinsenbeek en op 10 minuten fietsen van het centrum van Breda. De bushalte, met rechtstreekse verbinding naar het centrum en station Breda, bevindt zich nagenoeg voor de deur. De uitvalswegen naar Antwerpen, Rotterdam en Utrecht zijn heel snel en eenvoudig bereikbaar. Kortom, een heerlijke locatie voor jong & oud.

INDELING

Begane grond
Entree met meterkast, vaste kast met doorstroom apparaat, toilet, garderobenis, toilet en toegang tot de woonkamer.
Geheel betegelde toilet voorzien van een duoblok en fonteintje.
Uitgebouwde lichte woonkamer (circa 6.40 x 5.55 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een massief houten parketvloer, een loopdeur naar de achtertuin en twee dakramen in de uitbouw, welke zijn voorzien van zonwering en elektrisch bedienbare rolluiken.
De keuken (circa 3.10 x 2.70 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning, staat in open verbinding met de woonkamer en biedt gezellig uitzicht op straat. De keukenopstelling in U-vorm is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, koelkast, apothekerskast en diverse boven- en onderkasten.

Eerste verdieping
De hal op de eerste verdieping is bereikbaar via de wenteltrap in de woonkamer. Deze hal biedt toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en overloop met toegang tot de badkamer en slaapkamer aan de voorzijde en trapopgang naar de tweede verdieping.
De badkamer (circa 1.95 x 2.60 m) is geheel betegeld, gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een handdoekradiator, ruime douche voorzien van een glazen deur, thermostaatkraan, handdouche en stortdouche, zwevend toilet en wastafel met spiegel.
Slaapkamer I (circa 2.95 x 2.75 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.65 x 3.00 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een elektrisch bedienbare rolluik.
Slaapkamer III (circa 2.65 x 2.40 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een elektrisch bedienbare rolluik.

Tweede verdieping
Bereikbaar via de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping.
De ruimte overloop van de tweede verdieping is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger en biedt toegang tot de ruime berging aan de achterzijde van de woning en 4e slaapkamer.
Slaapkamer IV (circa 3.30 x 3.80 m) is voorzien van een dakvenster met zonwering en bergruimte achter de knieschotten zowel aan de voor- als achterzijde.

Tuin
De verrassend diepe en speels aangelegde achtertuin is voorzien van een overkapping aan de woonkamerzijde, volwassen beplanting, bomen die in de zomer zorgen voor een schaduwrijk plekje in de tuin, ruimte voor een grote trampoline en achterin de tuin een parkeerplaats voor een boot en kano's, welke ook gebruikt kan worden voor caravan of camper. Deze parkeerplaats is bereikbaar via een brede poort aan de Gageldonksestraat.
De overkapping (circa 3.00 x 5.55 m) is bereikbaar via de woonkamer en biedt toegang tot de berging achter de garage. Het is hier in de zomer tot in de late uren heerlijk toeven.

Berging
De berging (circa 3.00 x 3.05 m) is bereikbaar via de overkapping en via de garage en voorzien van elektra, een uitstortgootsteen en werkbank.

Garage
De garage (circa 6.40 x 2.85 m) is voorzien van een op afstand bedienbare deur, dakvenster, praktische vliering en kraantje voor het wassen van de auto.

Parkeren
De oprit voor de garage biedt plaats aan 1 auto en in de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft op de begane grond houten kozijnen met dubbel glas, de eerste verdieping kunststof kozijnen met draai-/kiepramen voorzien van dubbel glas en vliegenhorren. De slaapkamerramen aan de achterzijde hebben elektrisch bedienbare rolluiken;
- aan de achterzijde van de woning liggen 9 zonnepanelen op het dak van de woning en 2 x 4 zonnepanelen op het dak van de berging;
- de woning is voorzien van stadsverwarming en beschikt over een doorstroom apparaat (eigendom);
- de woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en het centrum van Breda.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 40 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
108 m2 woonoppervlakte
315 m2 perceeloppervlakte
438 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1982

Brochure

download brochure