Verkocht onder voorbehoud
C

Baarleseweg 5

4861 BR, CHAAM

€ 369.000 k.k.

Oppervlakte
127 m2 woonoppervlakte
525 m2 perceeloppervlakte
451 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE, BERGING, DAKTERRAS, 3 SLAAPKAMERS EN EEN HEERLIJKE ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY IN DE DORPSKERN VAN CHAAM (GEMEENTE ALPHEN CHAAM).
Deze woning heeft een lichte woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en dakterras op de eerste verdieping en een zolderkamer. De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto's. Een garage, aparte berging en zonnige tuin maakt deze woning zeer aantrekkelijk. De woning is goed onderhouden, degelijk gebouwd en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden, kortom een woning met potentie!

De natuurrijke gemeente Alphen-Chaam wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen, de Strijbeekse Heide, landgoed Hondsdonk, landgoed Valkenberg en de Chaamse Beken. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van basisscholen, winkels en sportvoorzieningen, alsmede de uitvalswegen A16 (Rotterdam, Antwerpen) en A59 (Tilburg, Eindhoven) en slechts 15 autominuten van Breda. Chaam heeft met lijn 132 een busverbinding met Breda en Tilburg.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met garderobe, toiletruimte, meterkast (10 groepen, 1 aardlekschakelaar), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De hal is voorzien van een tegelvloer en schoon metselwerk wanden.

De lichte woonkamer (circa 6.66/3.66 x 6.55 m) is voorzien van een tegelvloer, granol afgewerkte wanden en een balkonplafond. Tevens zijn er rolluiken (deels elektrisch en deels via handbediening). Via de woonkamer is de keuken bereikbaar.

De woonkeuken (circa 3.95 x 3.16 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en lades, dubbele rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, vaatwasser en een loopdeur naar een portaal met vaste kast welke toegang biedt tot de achtertuin.

De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok met fonteintje en een klein raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en dakterras.

Slaapkamer I (circa 2.73 x 4.22 m) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer II (circa 3.84 x 3.06 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer III (circa 2.73 x 2.24 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer (ca. 1.83 x 3.01 m) is voorzien van een douche, wastafel, 2e toilet, aansluitingen voor de wasapparatuur en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Het dakterras (circa 4.53/2.23 x 4.90/3.33 m) is bereikbaar vanuit de overloop.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderkamer (circa 6.66 x 5.15 m vloermaat) te bereiken met opstelplaats voor de cv-combiketel en de hetelucht ketel.

Tuin
De zonnige diepe achtertuin is bereikbaar vanuit het portaal achter de keuken en de poort vanuit de oprit. De tuin biedt optimale privacy, is gelegen op het noordoosten en voorzien van diverse terrassen, gazon, diverse borders met vaste planten, bomen, een tuinhuis (circa 3.22 x 1.82 m) en een groentekas (circa 3.64 x 2.99 m).

Garage/Berging
De vrijstaande garage (circa 3.07 x 6.25 m) is bereikbaar vanuit de achtertuin en de oprit en is voorzien van een tegelvloer, elektra en water.

Berging
De stenen berging achter de garage (circa 3.07 x 3.43 m) is voorzien van een tegelvloer, elektra en water.

Parkeren
Naast het parkeren op de oprit is er ook in de straat en in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- Goed onderhouden woning en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- Energielabel C;
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas/voorzetramen;
- Aan de voor- en achterzijde van de woning hangen rolluiken (deels elektrisch en deels via handbediening);
- De hal, toiletruimte, keuken en woonkamer zijn voorzien van een tegelvloer en de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer;
- Diverse muur- en plafondafwerking;
- Zonnige diepe privacy biedende achtertuin gelegen op het noordoosten;
- Ideaal gelegen op loop-/fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen.
- Er wordt een niet-bewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 48 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.