ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Barbaralaan 105, 4834 SJ, BREDA

UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING MET 6 SLAAPKAMERS, RUIME OPRIT EN HEERLIJKE TUIN.
De ruime en goed onderhouden woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Overakker (Breda Zuid) dichtbij Landgoed Wolfslaar, speeltuin, kinderboerderij, zwembad Wolfslaar, het Mastbos en de gezellige Ginnekenmarkt. Diverse scholen, kinderopvang, het Valkeniersplein voor de dagelijkse boodschappen, het bruisende centrum en station Breda zijn op fietsafstand gelegen. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen richting Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam en Antwerpen te bereiken. Kortom, een heerlijk familiehuis!

Indeling

Begane grond:
Entree/hal (circa 2.00 m x 3.50 m) met toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping, verdiepte trapkast met groepenkast en toegang tot de lichte woonkamer met semi-open keuken.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
De lichte en uitgebouwde woonkamer (circa 3.55/5.70 m x 11.00 m) is voorzien van een leistenen vloer en een sfeervolle open haard.
De semi-open keuken (circa 2.75 m x 2.70 m) in L-opstelling is voorzien van een rvs spoelbak, koelkast, oven, 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en boven- en onderkasten. Via een loopdeur is de zonnige achtertuin bereikbaar.
Vanuit de keuken is de bijkeuken (circa 3.05 m x 3.20 m) bereikbaar met keukenblok in hoekopstelling voorzien van rvs spoelbak, rvs afzuigkap, boven- en onderkasten, douche en aansluitingen voor de wasapparatuur. Middels een vlizotrap is de berging bereikbaar met opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha Tzerra 2018). Via een loopdeur is er eveneens toegang tot de achtertuin en tot de berging (ca. 3.05 x 2.85 m).

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 3.60 m x 3.40 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, kast met schuifdeuren en een wastafel;
Slaapkamer II (circa 3.60/3.00 m x 3.80 m) gelegen aan de achterzijde en voorzien van vloerbedekking en een vaste kast;
Slaapkamer III (circa 2.60 m x 2.65m) eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer en een vaste kast;
Slaapkamer IV (circa 3.00 x 3.75 m) bereikbaar via slaapkamer III en voorzien van een laminaatvloer en een dakraam;
De badkamer (circa 2.00 m x 2.35 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel, zwevend toilet en designhanddoekradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met vaste wastafel biedt toegang tot slaapkamer V en VI.
Slaapkamer V (circa 2.60 m x 2.05 m) voorzien van een dakkapel, vloerbedekking en bergruimte achter de knieschotten;
Slaapkamer VI (circa 3.55 m x 5.70 m) voorheen 2 slaapkamers, is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde, groot dakraam aan de achterzijde, vloerbedekking en bergruimte achter de knieschotten aan voor- en achterzijde. Deze kamer is eenvoudig weer op te splitsen in twee slaapkamers door het plaatsen van een wand. Alle voorzieningen zijn nog gebaseerd op twee slaapkamers.

Tuin:
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van diverse terrassen, borders met vaste beplanting, bomen en een vrijstaande stenen berging (ca. 3.75 x 2.30 m) voorzien van elektra. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken, bijkeuken en via de achterom.
De inpandige berging (circa 3.05 m x 2.85 m) is bereikbaar vanuit de bijkeuken en via openslaande deuren aan de opritzijde. Deze is voorzien van elektra en 3 vaste kasten.

Parkeren
De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto’s. Ook in de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden uitgebouwde 2/1 kap woning;
- Ruime woning met 6 slaapkamers;
- De woning is voorzien van voornamelijk kunststof kozijnen met dubbele beglazing voorzien van draai-/kiepramen en horren;
- Begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren van hout;
- Begane grond is (m.u.v. toiletruimte en bijkeuken) voorzien van een leistenen vloer;
- Eerste verdieping is (m.u.v. badkamer en slaapkamer II) voorzien van een laminaatvloer;
- Tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking;
- Zonnige privacy biedende achtertuin;
- Ruime oprit welke plaats biedt aan meerdere auto’s;
- Kindvriendelijke en rustige locatie in de wijk Overakker dichtbij landgoed Wolfslaar, zwembad Wolfslaar en de kinderboerderij.

Algemeen:
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte
147 m2 woonoppervlakte
253 m2 perceeloppervlakte
540 m3 inhoud

Aantal kamers
7 kamers (6 slaapkamers)

Bouwjaar
1962

Brochure

download brochure