ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Beekdal 11, 4851 SW, ULVENHOUT

VRIJSTAANDE WONING GRENZEND AAN DE CHAAMSE BEEK OP EEN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN ULVENHOUT.
Deze vrijstaande woning met inpandige garage, lichte L-vormige woonkamer, tuinkamer, semi open keuken, complete badkamer en 4 slaapkamers is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie nabij alle voorzieningen. De supermarkt, speeltuintje, de basisscholen en de gezellige dorpskern zijn op loopafstand gelegen. Het Markdal, Ulvenhoutse bos, de Strijbeekse bossen, Mastbos, diverse sportverenigingen en ook de sfeervolle Ginnekenmarkt en het bruisende centrum van Breda op fietsafstand en binnen een paar autominuten bereik je de snelweg richting Tilburg (A58) Antwerpen/Rotterdam (A16) en A27 richting Utrecht.

INDELING

Begane grond
Entree/hal met meterkast, toegang tot de woonkamer, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toilet is geheel betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje. De lichte L-vormige woonkamer (circa 4.20/7.40 m x 9.40/3.40 m) is voorzien van lamelparket en een schuifpui naar de tuin. Vanuit de woonkamer is de semi open keuken (circa 3.10 x 3.20 m) bereikbaar. De gezellige woonkeuken, aan de voorzijde van de woning gelegen, heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, boiler (Plieger), 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, oven, vaatwasser, dubbele spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de woonkamer is de lichte tuinkamer (circa 1.85/2.65 x 6.60 m), voorzien van een tegelvloer, bereikbaar. De inpandige garage (circa 2.90 x 6.60 m) beschikt over openslaande deuren naar de oprit, elektra, uitstortgootsteen en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping
Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar, welke toegang geeft tot:
- slaapkamer I (circa 7.40 x 3.40 m) gelegen aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning;
- slaapkamer II (circa 4.20 x 3.90 m) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast;
- slaapkamer III (circa 3.10 x 3.90 m) eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast;
- badkamer (circa 3.15 x 2.85 m) geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, duoblok, ligbad, wastafelmeubel, Velux dakraam en aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Vanuit de overloop is via een vaste trap de tweede verdieping bereikbaar, welke toegang geeft tot:
-slaapkamer IV (circa 2.10 x 6.00 m) aan de voorzijde van de woning met Velux dakraam en bergruimte in de kasten achter de schotten;
- zolder (circa 2.10 x 3.40 m) aan de achterzijde van de woning met Velux dakraam en opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit Trendline HR 2019).

Tuin
De voortuin is voorzien van grind en vaste beplanting. De achtertuin (circa 17,50 x 9.00 m), gelegen op het noordoosten en grenzend aan de Chaamse Beek, heeft een ruim terras, gazon, borders met vaste beplanting, struiken en een schuurtje t.b.v. fietsen. Via een looppoort aan de zijkant is de voorzijde te bereiken.

Garage
De inpandige garage (circa 2.90 x 6.60 m) is voorzien van openslaande deuren, uitstort gootsteen, aansluitingen voor de wasapparatuur, elektra en een extra groepenkast.

Parkeren
De ruime oprit biedt plaats aan meerdere auto’s. Ook in de straat is voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- vrijstaande woning met inpandige garage;
- houten kozijnen (waaronder draai/kiep) met dubbele beglazing;
- laminaatvloer op eerste verdieping, vloerbedekking op tweede verdieping;
- gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie, grenzend aan de Chaamse Beek en nabij alle voorzieningen;

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
165 m2 woonoppervlakte
391 m2 perceeloppervlakte
626 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1994