Verkocht
B

Beekdal 45

4851 SW, ULVENHOUT

€ 0 k.k.

Oppervlakte
156 m2 woonoppervlakte
266 m2 perceeloppervlakte
495 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

LICHTE, UITGEBOUWDE GESCHAKELDE WONING OP EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN ULVENHOUT (GEMEENTE BREDA) MET VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE.
Deze woning is onder architectuur verbouwd en heeft een woonkamer van ruim 60 m2 met lichtstraten, open keuken, 2 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, 2 slaapkamers op de tweede verdieping en een privacy biedende achtertuin op een perceel van 266 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het kindvriendelijke dorp Ulvenhout met om de hoek een speelveld en op korte afstand van de basisscholen, sociaal cultureel centrum De Pekhoeve, diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, exclusieve winkels, horeca en twee supermarkten. Het Ulvenhoutse bos, het prachtige Markdal, diverse sportverenigingen, de Ginnekenmarkt, Oranje Zuid en het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand bereikbaar. Ook ten opzichte van het wegennet is het Beekdal in Ulvenhout heel gunstig gelegen. Binnen een paar autominuten bereik je de snelweg richting Tilburg (A58) Antwerpen/Rotterdam (A16) en A27 richting Utrecht. Kortom, een heerlijk familiehuis met voldoende leefruimte in het geliefde Ulvenhout (Breda-Zuid).

Indeling

Begane grond

Overdekte entree/hal met garderobe, meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), vaste kast, toiletruimte, trapkast, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de sfeervolle woonkamer met open keuken.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, vaste kast en een waskom op een natuurstenen blad.
De sfeervolle woonkamer (circa 8.20 x 7.50 m) is d.m.v. een glazen pui met dubbele openslaande tuindeuren en een lichtstraat verbonden met de zonnige achtertuin en voorzien van een white wash eikenhouten vloer, gashaard, tv-meubel en een op maat gemaakt wandmeubel met zwevende planken. Ook in de uitbouw is gebruik gemaakt van een lichtstraat waardoor er veel daglicht naar binnen treedt.
De open keuken (circa 3.40 x 2.35 m) in L-opstelling is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dubbele rvs spoelbak, 4-pitsgaskookplaat (Miele), afzuigkap (Bosch 2020), oven (AEG 2018), vaatwasser (Siemens 2020), koelkast (Bosch 2020) en voldoende onder- en bovenkasten en laden.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 4.10/3.40 x 5.10 m) is gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning en
voorzien van een lamelparketvloer.
Slaapkamer II (circa 4.00 x 2.90 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een lamelparketvloer.
Badkamer (circa 2.40 x 2.15 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, zwevend toilet, wastafelmeubel en handdoekdesignradiator.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2012), airco-unit (2021), aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot twee slaapkamers.
Slaapkamer III (circa 3.20 x 5.10 m) is gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning en
voorzien van een lamelparketvloer.
Slaapkamer IV (circa 3.35 x 2.65 m) ) is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een lamelparketvloer.

Tuin

De woning staat gunstig op het perceel en heeft een beschutte voortuin gelegen op het noordwesten en voorzien van een terras, diverse vaste beplanting en een verhard pad naar de carport en overdekte entree.
De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is bereikbaar via de achterom van de woning en via de dubbele openslaande deuren van de woonkamer. De tuin biedt heel veel privacy, heeft vrij uitzicht en is voorzien van diverse terrassen, volwassen beplanting, gras, struiken, bomen, waaronder een toverhazelaar waar veel vogels nestelen en een vrijstaande stenen berging (circa 3.00 x 2.00 m). De wilg achter de groene schutting wordt 1 x in de 3 jaar gesnoeid door de gemeente.

Parkeren

Naast de eigen oprit is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de woning, in de straat en in de directe omgeving.

Bijzonderheden

- de woning heeft energielabel B, is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, vloer-, muur- en dakisolatie;
- de woonkamer en keuken zijn voorzien van een massief white wash eikenhouten vloer;
- de overloop en slaapkamers op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een lamelparketvloer;
- een 5e slaapkamer kan zowel op de eerste als tweede verdieping gerealiseerd worden;
- de woning is onder architectuur verbouwd (2001);
- badkamer vernieuwd in 2011;
- opbouw 2e verdieping en dakkapel geplaatst (2012);
- verbetering van de keuken met nieuwe apparatuur (2018-2020);
- dakleer van platdak boven woonkamer is vernieuwd (2021);
- dak van schuur is vervangen en sedumdak geplaatst (2021);
- via de achtertuin is er toegang tot het speelveld;
- de woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde;

Algemeen

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.