ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Beethovenlaan 36, 4904 MH, OOSTERHOUT

RUIME EENGEZINSWONING MET MODERNE OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, FIJNE BADKAMER EN PRACHTIGE 4E SLAAPKAMER OP ZOLDER.
Deze heerlijke gezinswoning is gelegen aan de Beethovenlaan op een kindvriendelijke locatie. Schuin tegenover de woning is een speeltuin met trapveld. Een veilig gevoel als de kinderen klein zijn en je ze vanuit de woning kunt zien spelen. De componistenbuurt in Oosterhout Zuid is een populaire en gewilde woonwijk. Op loopafstand gelegen van twee basisscholen, middelbaar onderwijs, een winkelcentrum met o.a. 3 supermarkten, wijkcentrum met bibliotheekafdeling, bushaltes (richting Utrecht en Breda), de weekmarkt, kinderopvang en verschillende sportfaciliteiten (voetbal, hockey, golf, volleybal, korfbal, fitness en zwembad). Om de hoek bevindt zich een gezondheidscentrum met een huisarts, tandarts en apotheek. Met de fiets zijn zowel het gezellige centrum van Oosterhout als het bruisende stadshart van Breda snel te bereiken. Op 5 minuten loopafstand wandel je de prachtige, rustgevende bossen van landgoed Oosterheide in. Met de auto ben je binnen 2 minuten op de A27 (Breda-Utrecht) en binnen 5 minuten op de A59 (Knooppunt Zonzeel richting ’s-Hertogenbosch en Zierikzee). Kortom, zowel voor starters als gezin een ideale woning!

INDELING

Begane grond
Entree/tochtportaal met meterkast en garderobenis geeft toegang tot de hal.
De ruime hal biedt toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, uitgebouwde trapkast en woonkamer.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De sfeervolle woonkamer (circa 8.40 x 3.95/2.95 m) is voorzien van een laminaatvloer en openslaande deur naar de achtertuin.
De open keuken (circa 2.90 x 2.95 m) is eveneens voorzien van een laminaatvloer en openslaande deur naar de achtertuin. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, rvs afzuigkap, oven, combi-oven, diverse boven en onder kasten, waaronder een carrouselkast, en laden.

Eerste verdieping
Ruime overloop met een diepe vaste kast, trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers.
Moderne badkamer (circa 3.15 x 1.95 m) is geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met laden, een spiegelkast, zwevend toilet, handdoekradiator en ligbad met een glazen douchewand en thermostaatkraan.
Slaapkamer I (circa 3.65 x 3.95 m) is voorzien van een laminaatvloer en gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 4.10 x 2.95 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer III (circa 2.90 x 2.95 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en laminaatvloer.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer, de wasruimte en berging.
Slaapkamer IV (circa 4.05 x 3.95 m) voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en een dubbele inloopkast aan de voorzijde van de woning.
Door de nieuwe dakkapel over de volle breedte is een royale wasruimte ontstaan. De wasruimte (circa 2.90 x 1.95 m) is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger, een fonteintje met koud stromend water en laminaatvloer. Door het verplaatsen van de wasmachine en droger naar de berging, kan van deze ruimte eenvoudig een werkkamer gemaakt worden.
De berging (vloermaat circa 3.15 x 1.95 m) is ook voorzien van een laminaatvloer en biedt plaats aan de cv-ketel (2010). De overloop en slaapkamer op de tweede verdieping zijn voorzien van een pvc laminaatvloer.

Tuin
De speels aangelegde voortuin is voorzien van vaste beplanting en bestrating, een buitenkraan en gelegen op het oosten.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 10.00 x 6.25 m) is bereikbaar via de woonkamer, de keuken en achterom. De achtertuin is gelegen op het westen, geheel bestraat en voorzien van volwassen beplanting, een prachtig speelhuisje, buitenkraan en stenen berging (circa 4.00 x 2.60 m), voorzien van elektra.

Parkeren
In de Beethovenlaan en directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is goed onderhouden, in 2010 geheel gemoderniseerd en heeft energielabel B;
- de woning heeft houten kozijnen voorzien van dubbel glas en een kunststof dakkapel (2020) over de volle breedte van de woning;
- de entree, hal, woonkamer, keuken, slaapkamers en overloop op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer. De toilet en badkamer zijn voorzien van een donker grijze tegelvloer;
- alle wanden en plafonds zijn glad gestuct.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
130 m2 woonoppervlakte
161 m2 perceeloppervlakte
443 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1970

Brochure

download brochure