ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Bisschopshoeve 35, 4817 PR, BREDA

RUIME EENGEZINSWONING OP EEN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN DE WIJK HEUSDENHOUT (BREDA OOST) OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM BISSCHOPSHOEVE EN BASISSCHOOL DE WEILUST.
Deze ruime tussenwoning ligt aan een autoluw hofje met speelvoorzieningen aan het eind van de straat en parkeergelegenheid aan het begin van het hofje. De woning heeft een doorzonkamer, half open keuken, 4 slaapkamers en een fijne zonnige tuin op het westen met berging. Optioneel is de aan het begin van de straat gelegen garage te koop. Het bruisende centrum, station Breda, Breepark, diverse sportverenigingen, middelbare- en hogescholen zijn op fietsafstand gelegen. De toegangswegen naar de A16, A27 en A58 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom, een heel fijn huis voor een gezin met zowel jonge als oudere kinderen.

Indeling

Entree/hal met toegang tot de toilet, garderobenis, kast t.b.v. unit vloerverwarming, meterkast, woonkamer en trapopgang naar eerste verdieping.
Geheel betegelde toilet met zwevend toilet en design radiator.
Lichte en sfeervolle woonkamer (circa 7.90 x 3.90/4.90 m) voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een praktische vaste kast onder de trap.
De half open keuken (circa 3.00 x 2.20 m) met loopdeur naar de achtertuin is eveneens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken in hoekopstelling heeft een kunststof blad met rvs spoelbak en mengkraan, koelkast, combi-oven, 6-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, diverse onder- en bovenkasten, laden en smalle kast naast de doorgang naar de woonkamer.

Eerste verdieping
Overloop voorzien van vloerbedekking met toegang tot:
- de geheel betegelde badkamer (circa 2.15 x 1.95 m) voorzien van een zwevend toilet, ligbad met douchescherm met thermostaatkraan, handdoek radiator, vaste wastafel met mengkraan en spiegel;
- slaapkamer I (circa 4.05 x 2.90 m) gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer;
- slaapkamer II (circa 3.85 x 2.90 m) eveneens voorzien van een laminaatvloer is gelegen aan de achterzijde van de woning;
- slaapkamer III (circa 2.85 x 1.95 m) ook gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vinylvloer en momenteel in gebruik als walk-in closet.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer, een vaste kast aan de voorzijde van de woning en een afgesloten bergruimte aan de achterzijde van de woning, voorzien van een Velux dakraam, aansluiting voor wasapparatuur en de opstelplaats voor de cv-ketel.
Slaapkamer IV (circa 5.25 x 3.00 m) is ruim en licht, omdat deze zowel aan de voor- als achterzijde is voorzien van een dakkapel. Tevens beschikt deze kamer over extra bergruimte achter de schotten.

Tuin
De onderhoudsvrije achtertuin (circa 11.00 m diep) is gelegen op het westen, voorzien van een achterom en heeft een heerlijk vrij uitzicht. Achter in de tuin staat een stenen berging (circa 2.80 x 2.70 m) voorzien van een schuifdeur en elektra. De woning is aan de achterzijde voorzien van een zonnescherm.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en op het parkeerterrein aan het begin van het hofje. Parkeren is gratis.

Garage
Optioneel is de aan het begin van de straat gelegen garage (circa 5.65 x 2.90 m) te koop. Vraagprijs in combinatie met de woning € 20.000,00.

Bijzonderheden
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van een paar bovenlichten);
- De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming;
- Met uitzondering van de badkamer is de gehele woning voorzien van strak stucte plafonds en diverse wandafwerking.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
110 m2 woonoppervlakte
139 m2 perceeloppervlakte
380 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1971