Verkocht
D

Blauwsparstraat 1

4849 BB, DORST

€ 299.000 k.k.

Oppervlakte
82 m2 woonoppervlakte
179 m2 perceeloppervlakte
336 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

LICHTE HOEKWONING MET ERKER EN BALKON, OP EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE LOCATIE IN DORST OP FIETSAFSTAND VAN DE BRUISENDE STAD BREDA.
De woning is gelegen op een perceel van 179 m2, heeft een doorzonwoonkamer met half open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, een open zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer en een achtertuin op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging en een achterom.
Dorst is een klein gemoedelijk dorp gelegen tegen Breda-Oost en tussen Bavel en Oosterhout. De woning is gelegen nabij diverse sportvelden, op fietsafstand van Breda, Breepark (met o.a. bioscoop Kinepolis, diverse restaurants en sportspeciaalzaak Decathlon), het winkelcentrum Bisschopshoeve (Heusdenhout), de dagwinkel in Dorst en de Boswachterij. De snelweg richting Utrecht, Tilburg/Eindhoven, Antwerpen, Roosendaal en Rotterdam zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Kortom een ideale woning op een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot de toiletruimte, trapkast met meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang naar de eerste verdieping en woonkamer met semi open keuken.
De hal is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een wandcloset.
De praktische trapkast biedt toegang tot de kruipruimte.
De doorzonwoonkamer (ca. 8.25 m x ca. 3.57 m) is voorzien van een laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Via een loopdeur is er toegang naar de zonnige achtertuin.
De half open keuken (ca. 3.22 m x ca. 2.06 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, een L-vormige keukeninrichting met een RVS ronde spoelbak, 5-pits gasfornuis met wokbrander en oven (Pelgrim), RVS afzuigkap, magnetron, vaatwasser en voldoende onder- en bovenkasten en laden.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer I (ca. 2.98 m x 3.60 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en een loopdeur naar het balkon.
Slaapkamer II (ca. 3.53 m x 3.60 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer III (ca. 2.47 m x 2.08 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.
De geheel betegelde badkamer (ca. 2.08 m x 1.90m/1.12 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche, een handdoekdesignradiator, inbouwspots en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

Tweede verdieping:
Voorzolder met laminaatvloer, opstelplaats van cv-combiketel (Remaha Avanta 2013), aansluitingen voor de wasapparatuur, een Velux dakraam en toegang tot de open zolder.
De open zolder is voorzien van een laminaatvloer, Velux dakraam en bergruimte achter knieschotten.
De mogelijkheid bestaat tot het creëren van een vierde slaapkamer.

Tuin/Berging:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidoosten, geheel betegeld en voorzien van een achterom. Achterin de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging (ca. 3.67 m x 2.20 m) met elektra.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de woning in de straat en in de directe omgeving.

Bijzonderheden:
- de woning heeft energielabel D, is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- de verdiepingen zijn grotendeels voorzien van een laminaatvloer;
- de mogelijkheid bestaat tot het creëren van een vierde slaapkamer op de tweede verdieping;
- de woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie nabij diverse sportvelden en fiets-/loopafstand van de centrumvoorzieningen.

Algemeen:
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.