ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Boeimeerlaan 92a, 4819 BJ, BREDA

WONEN AAN DE RAND VAN HET BOEIMEERPARK MET DE MARK AAN HET EINDE VAN DE STRAAT?
Dat kan in het 4-kamer appartement gelegen in de populaire wijk Boeimeer (Breda-Zuid) met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement heeft vrij uitzicht, een balkon op het oosten én een op het westen, achter het complex een grote tuin voor gezamenlijk gebruik en twee ruime privé bergingen in het souterrain. De Ginnekenmarkt, station Breda én het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand gelegen, het openbaar vervoer, tennisvereniging Markant, twee kleinschalige winkelcentra en Mastbos op loopafstand.

Binnen enkele autominuten is de A16 (Antwerpen/Rotterdam) bereikbaar en vanaf de A16 vervolgens de A27 (Gorinchem/Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 (Waalwijk/Den Bosch).
Kortom, heerlijk wonen met Mastbos en bourgondische stadsleven binnen handbereik!

INDELING
Entree met bellentableau, brievenbussen en intercom.
Hal met trap naar de privé bergingen in het souterrain en trapopgang naar de tweede verdieping.

De royale entree/hal met garderobenis en intercom biedt toegang tot:
- de lichte eetkamer (circa 3.90 x 3.05 m) met toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. De eetkamer staat in open verbinding met de zitkamer (circa 5.45 x 3.80 m). De sfeervolle zitkamer is voorzien van een blokparketvloer en originele schouw. Beide kamers bieden een heerlijk vrij uitzicht. Vanuit de zitkamer is via openslaande deuren slaapkamer I (circa 3.95 x 3.15 m) bereikbaar. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer en gelegen aan de achterzijde van het appartement, met uitzicht op de gezamenlijke tuin en voorzien van een originele vaste wastafel met marmeren wandplaat;
- slaapkamer II (circa 3.95 x 2.20 m) met eveneens een originele vaste wastafel met marmeren wandplaat en gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- de keuken (circa 4.55/2.65 x 2.95/2.75 m) voorzien van een vaste kastenwand, eenvoudig keukenblok met spoelbak, bovenkastje, opstelplaats voor de cv-ketel, aansluitpunt voor een gaskookplaat, vaatwasser, wasmachine en droger. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement en via louvredeurtjes tot de douche;
- douche (circa 1.75 x 0.90 m) met radiator;
- toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje.

BUITEN
Balkon I is gelegen op het oosten, aan de voorzijde van het appartement, bereikbaar vanuit de eetkamer en biedt vrij uitzicht op het fietstunneltje onder de zuidelijke rondweg.
Balkon II is gelegen op het westen, aan de achterzijde van het appartement, bereikbaar vanuit de keuken en biedt uitzicht op de gezamenlijke tuin.
De grote gemeenschappelijke tuin is gelegen op het westen en bereikbaar via een achterom.

BERGINGEN
In het souterrain bevinden zich twee ruime privé bergingen (circa 5.55 x 2.75 m en 3.90 x 3.15 m).

PARKEREN
In de Boeimeerlaan en directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
- het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, gestukte wanden en plafonds;
- originele details, zoals betonemaille lambrisering in de hal, schouw in de woonkamer en vaste wastafels in de slaapkamers zijn behouden;
- de cv-ketel (2018) is gesitueerd in de keuken;
- diverse vloerafwerking, waaronder een blokparketvloer in de zitkamer en originele terrazzo vloer in de douche;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 169,74. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

ALGEMEEN
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
77 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
258 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
2de woonlaag

Bouwjaar
1954

Brochure

download brochure