Verkocht
A

Bosakker 6

4855 BB, GALDER

€ 0 k.k.

Oppervlakte
101 m2 woonoppervlakte
239 m2 perceeloppervlakte
493 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Energiezuinige twee-onder-een-kapwoning met garage, tuingerichte woonkamer, half open keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer, grote zolder met mogelijkheid voor een extra slaapkamer, zonnige tuin, twee veranda's en een tuinhuis. De 101 m2 gebruiksoppervlakte wonen is exclusief de grote open zolder!
Deze fijne eengezinswoning is rustig gelegen op een kindvriendelijke locatie met om de hoek de "Speelakker", een natuurlijke speeltuin met diverse speeltoestellen, een waterpomp en fietscrossbaan en ook dorpshuis De Leeuwerik is op loopafstand gelegen. Het dorpshuis, dé ontmoetingsplek voor Galder en Strijbeek is een multifunctionele accommodatie, die voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Zo zijn er de basisschool, kinderopvang en sporthal gevestigd en wordt er door diverse verenigingen in en om het complex gesport. Galder heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een tennisvereniging en voetbalvereniging en worden er jaarlijks veel activiteiten georganiseerd. Op woensdagmiddag is er een kleine weekmarkt op de hoek Galderseweg/Sint Jacobsstraat. Ten oosten van Galder ligt het Markdal met een prachtige fietsroute richting de gezellige Ginnekenmarkt (Breda-Zuid). De Galderse Meren en het Mastbos zijn ook op fietsafstand gelegen. De bruisende stad Breda ligt op circa 7 km afstand en de supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse boodschappen in de dorpskern van Ulvenhout op circa 5 km. Ook de snelwegen A16, A27, A58 en A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Zij-entree, hal met meterkast is voorzien van een tegelvloer en raam aan de voorzijde van de woning. De hal biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
De toilet is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De tuingerichte woonkamer(circa 5.90 x 5.55 m) is voorzien van een eiken vloer, een plameco plafond met inbouwspots, praktische trapkast en deur naar de achtertuin.
De half open keuken (circa 3.40 x 3.40 m) is voorzien van een tegelvloer en eenvoudig keukenblok met boven- en onderkasten, spoelbak, verlengd aanrechtblad met gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping
Overloop voorzien van een raam in de zijgevel en biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en trapopgang naar de tweede verdieping.
De ruime badkamer (circa 2.75 x 2.10 m) is half betegeld en voorzien van een inloopdouche met glazen wand en thermostaatkraan, een wastafelmeubel met mengkraan en twee laden, een zwevend toilet en aansluiting voor een wasmachine.
Slaapkamer I (circa 4.95 x 3.40 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van inbouwkasten en een dakkapel met rolluik.
Slaapkamer II (circa 4.10 x 2.75 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel met rolluik.
Slaapkamer III (circa 4.10 x 2.75 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel met rolluik.

Tweede verdieping
De grote open zolder (vloermaat circa 5.95 x 5.55 m) is voorzien van een klein dakvenster, 2e aansluitpunt voor wasapparatuur en opstelplaats voor de cv-ketel (Atag 2013). Op deze verdieping is eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren.

Tuin
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een mooie grote veranda, terras, kunstgras, een houten overkapping (circa 2.50 x 2.40 m), een berging (circa 1.75 x 2.40 m) en borders met vaste beplanting. De grote kunststof veranda (circa 2.80 x 5.95 m) is voorzien van twee afzonderlijk te gebruiken zonneschermen. Het is hieronder tot laat in de avond heerlijk toeven.

Garage
De stenen aangebouwde garage (circa 5.85 x 3.45 m) is voorzien van en kanteldeur, elektra en deur naar de achtertuin.

Parkeren
Zowel op de oprit, onder de carport (circa 4.85 x 3.50 m), voor de woning als in de Bosakker is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel A, zeven zonnepanelen en kunststof kozijnen met dubbel glas (de voordeur en deur van de garage naar de achtertuin zijn van hout);
- de gebruiksoppervlakte wonen (circa 101 m2) is exclusief de grote zolder. Hier is eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren;
- de woning is gelegen op een zeer kindvriendelijke locatie. Kortom, het betreft een fijne eengezinswoning.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.