ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Brederostraat 55, 4819 HG, BREDA

VRIJ UITZICHT VOOR EN ACHTER, ROYALE LICHTE LIVING MET OPEN KEUKEN, SFEERVOLLE VERANDA EN TUIN OP HET ZUIDEN.
Deze fijne eengezinswoning is over de volle breedte uitgebouwd waardoor een heerlijk grote leefruimte is ontstaan. De woning heeft 3 slaapkamers, ruime badkamer en balkon op de eerste verdieping, een praktische wasruimte en grote 4e slaapkamer op zolder.

De Brederostraat is gunstig gelegen in de populaire wijk Boeimeer tussen het Van Sonsbeeck park en Zaart park met wandel- en speelgelegenheid en aan het einde van de straat rivier de Aa of Weerijs. In de Brederostraat geldt eenrichtingsverkeer en er ligt een brede groenstrook in het midden van de straat. De winkelcentra aan de Langendijk, Graaf Hendrik III-plein en op het Dr. Struyckenplein en diverse basisscholen liggen op loopafstand. Naast het Mastbos, de Ginnekenmarkt, het bruisende centrum en diverse sportverenigingen, zijn ook de Internationale school Breda, diverse middelbare scholen, de Avans Hoge school, de BUAS en station Breda op een paar minuten fietsen gelegen. Binnen enkele autominuten is de A16 (Antwerpen/Rotterdam) bereikbaar en vanaf de A16 vervolgens de A27 (Gorinchem/Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 (Waalwijk/Den Bosch). Kortom, heerlijk wonen voor jonge gezinnen

Indeling

Begane grond
Entree hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken.
De royale lichte woonkamer met open keuken (circa 11.70 x 3.75/5.75 m) is voorzien van een eiken houten vloer en openslaande deuren naar de achtertuin.
De complete keuken in L-opstelling heeft een fijne lichtinval door de lichtstraat boven het aanrecht. De keuken (Schmidt) is voorzien van Siemens apparatuur, vaatwasser, koelkast, vriezer, heteluchtoven, 4-pits kookplaat, rvs afzuigkap, 1,5 spoelbak met mengkraan, praktische carrouselkast, laden, boven- en onderkasten. Vanuit de keuken is de tuin ook bereikbaar via een loopdeur.
De toilet is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De trapkast biedt fijn wat extra bergruimte.

Eerste verdieping
Via de bordestrap is de overloop te bereiken, die toegang biedt tot de ruime badkamer, 3 slaapkamers en vaste trap naar de tweede verdieping.
De badkamer (circa 3.35 x 2.50 m) is geheel betegeld en voorzien van een 2-persoons ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met glazen wand en thermostaatkraan, zwevend toilet, dubbele wastafel met twee mengkranen, grote spiegel en handdoekradiator.
Slaapkamer I (circa 4.15 x 3.15 m) voorzien van een grenen vloer, originele inbouwkast en loopdeur naar het balkon aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 2.75 x 3.75 m) eveneens voorzien van een grenen vloer, dubbele inbouwkast met schuifdeuren en een wastafelmeubel.
Slaapkamer III (circa 1.70 x 1.80 m), momenteel in gebruik als kantoor, is natuurlijk ook geschikt als babykamer.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de overloop te bereiken met toegang tot de 4e slaapkamer en de ruime wasruimte.
Slaapkamer IV (met een vloermaat van 8.15 x 3.75 m) is voorzien van een laminaatvloer, Velux dakvenster aan de voor én achterzijde van de kamer en een wastafelmeubel.
De wasruimte (met een vloermaat van 3.40 x 2.50 m) is eveneens voorzien van een laminaatvloer en Velux dakvenster, een aansluitpunt voor een wasmachine en droger en de opstelplaats voor de cv-ketel.

Tuin
De voortuin is voorzien van een beukenhaag, diverse vaste beplanting en bestrating met ruimte voor het parkeren van fietsen en plaats voor de kliko's.
De zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, is in 2016 onderhoudsvrij aangelegd met sfeervolle veranda (circa 3.15 x 3.45 m), achterom en schuur (circa 3.40 x 1.95 m) voorzien van elektra en een vliering. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk toeven onder de veranda.
Zowel de voor- als achtertuin is voorzien van een buitenkraantje. De achtertuin is tevens voorzien van twee schrobputjes. De brandgang achter de woning is aan beide zijden afgesloten met een poort, welke zorgt voor optimale veiligheid.

Parkeren
In de Brederostraat en omliggende straten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de begane grond is voorzien van strak gestucte wanden en plafonds;
- de gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas met uitzondering van één slaapkamer, welke wel is voorzien van een rolluik;
- de elektra, riolering en dakpannen zijn vernieuwd, de schoorsteen is opnieuw opgemetseld en de dakgoot en regenpijp aan de voorzijde van de woning zijn vernieuwd;
- de uitbouw op de begane grond en slaapkamer achterzijde zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik, de badkamer is voorzien van rolluik met handbediening;
- de woning biedt aan de voor- en achterzijde een vrij uitzicht en veel privacy.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 55 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
141 m2 woonoppervlakte
162 m2 perceeloppervlakte
493 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1962

Brochure

download brochure