ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Brigidastraat 8, 4834 WJ, BREDA

GEHEEL GERENOVEERDE EN LICHTE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE EN TUIN OP HET ZUIDWESTEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE IN BREDA ZUID.
De ruime en goed onderhouden woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Overakker (Breda Zuid) dichtbij Landgoed Wolfslaar, speeltuin, kinderboerderij, zwembad Wolfslaar, het Mastbos en de gezellige Ginnekenmarkt. Diverse scholen, kinderopvang, het Valkeniersplein voor de dagelijkse boodschappen, het bruisende centrum en station Breda zijn op fietsafstand gelegen. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen richting Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam en Antwerpen te bereiken. Kortom, een heerlijk huis op loopafstand van de Ginnekenmarkt!

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (circa 1.90 m x 5.05 m) met garderobe, toiletruimte, trapopgang naar eerste verdieping, verdiepte trapkast met groepenkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de lichte woonkamer met open keuken.
De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een zwevend toilet. De lichte, gezellige woonkamer (circa 3.60 m x 7.50 m) is voorzien van een lamelparketvloer, gestucte wanden, gestuct plafond met inbouwspots en biedt via openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. De moderne open keuken in L-opstelling (circa 2.05 x 3.85 m) met vaste kast beschikt over een 4-pitsgaskookplaat (Smeg), rvs afzuigkap (Smeg), oven (Smeg), vaatwasser (Smeg), koelkast, vriezer, lades en voldoende kastruimte. Via een loopdeur is de sfeervolle achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, kastenkamer, badkamer, toiletruimte en trapopgang naar tweede verdieping.

Slaapkamer I (circa 3.60 m x 4.00 m) gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden en gestuct plafond met inbouwspots;

Slaapkamer II (circa 3.60 m x 3.40 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden en gestuct plafond met inbouwspots;

Kastenkamer (circa 2.05 m x 1.35m) eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden en gestuct plafond met inbouwspots;

De badkamer (circa 2.05 m x 2.85 m) is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een ligbad met douchescherm, 2 vaste wastafels en designhanddoekradiator. Via een loopdeur is er toegang naar het balkon.

De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Tweede verdieping:

Overloop met opstelplaats voor de cv-ketel (AWB 2016) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is bergruimte achter de schotten en voldoende daglichttoetreding door het Velux dakraam aan de achterzijde.
Slaapkamer III (circa 3.60 m x 6.65 m) voorzien van een laminaatvloer, dakkapel aan de achterzijde en 2 Velux dakramen aan de voorzijde.

Tuin:

De onderhoudsvriendelijke en privacy biedende achtertuin met achterom is gelegen op het zuidwesten en voorzien van terrassen, hagen en een vrijstaande stenen berging (ca. 3.90 x 2.35 m) voorzien van elektra. De tuin is bereikbaar vanuit de keuken en woonkamer.

Parkeren:

In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:

- De woning is in 2016 geheel gerenoveerd;
- De woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing (grotendeels HR++);
- Moderne keuken, badkamer en toiletruimten;
- Gestucte wanden en plafonds, voorzien van inbouwspots;
- De woning is (m.u.v. hal, toiletruimten en badkamer) voorzien van een lamelparketvloer op de begane grond en een laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping;
- Zonnige privacy biedende achtertuin, gelegen op het zuidwesten;
- Vrij uitzicht aan de voorzijde;
- Voldoende en gratis parkeergelegenheid in de straat;
- Kindvriendelijke en rustige locatie in de wijk Overakker op loopafstand van de Ginnekenmarkt, landgoed Wolfslaar, zwembad Wolfslaar en de kinderboerderij.

Algemeen:

- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte
113 m2 woonoppervlakte
178 m2 perceeloppervlakte
362 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1962