ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Concordiaplein 10, 4811 NZ, Breda

Entree/hal met videofoon, meterkast (zes groepen en twee aardlekschakelaars) en garderobe. De entree geeft toegang tot de woonkeuken/eetkamer, half betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, de badkamer en de slaapkamer.

De woonkeuken/eetkamer heeft een dakkapel en een fraai uitzicht op de binnentuin van het appartementencomplex “Concordiastaete”. De woonkeuken/eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een complete keukeninrichting in U-opstelling met een 4-pits gaskookplaat, een vaatwasser (van het merk Bosch), een RVS afzuigkap (van het merk Boretti) en een losse extra brede RVS koel-/vriescombinatie.

De woonkamer heeft twee grote Velux dakramen aan de achterzijde van het appartement en twee kleinere Velux dakramen aan de voorzijde van het appartement. Hierdoor krijgt de woonkamer een uitstekende daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de zonnige loggia.

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex en is voorzien van een laminaatvloer en twee grote Velux dakramen. In de slaapkamer bevindt zich een luxe vaste hoekkast.

De nette badkamer is voorzien van een bad/douche met glazenscherm, thermostatische kraan en een dubbele wastafel.

De inpandige berging heeft een mechanische ventilatie unit, een aansluiting voor de wasmachine en een opstelplaats voor de combiketel van het merk Radson Multicom.

De woonkamer, woonkeuken/eetkamer en entree zijn voorzien van een grenen houtenvloer. Alle plafonds en wanden zijn strak afgewerkt.
De zonnige loggia is gelegen op het zuiden. De vloer van de loggia is afgewerkt met houten vlonders.
Berging en parkeerplaats in de parkeergarage:
Vanuit de gemeenschappelijke entree is de eigen berging op begane grondniveau bereikbaar.
Via de zijkant van het complex is er toegang tot de afgesloten parkeergarage gelegen onder het gebouw. In deze parkeergarage heeft men de beschikking over een eigen parkeerplaats. De parkeergarage heeft een elektrische deur, deze is met een afstandsbediening te openen.

Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 104,46. In de servicekosten zijn opgenomen: de opstalverzekering (glas- en brandverzekering), voorschot water, verlichting van de algemene ruimten, het onderhoud aan de binnentuin, de parkeerkelder en een reservering voor onderhoud.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
90 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
235 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)

Bouwjaar
1999