ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

De Heze 7, 4824 BW, BREDA

HEERLIJK RUSTIG WONEN MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT IN RESIDENTIE GAGELDONCK.
Uitstekend afgewerkt en goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex met privé berging en privé parkeerplaats. Het appartement is rustig gelegen aan de rand van de wijk Haagse Beemden, op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Stada Stores en station Breda - Prinsenbeek en op 10 minuten fietsen van het centrum van Breda. De bushalte bevindt zich voor de groenstrook naast het appartementencomplex. De uitvalswegen naar Antwerpen, Rotterdam en Utrecht zijn heel snel en eenvoudig bereikbaar. Kortom, een heerlijke locatie voor senioren!

Entree
Toegang tot de entree via een brede trap of rolstoellift. Entree met bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen. Vanuit de entree bereikt u via een automatische deur de royale centrale hal met toegang tot de galerij van de eerste woonlaag, de lift en het trappenhuis naar de overige verdiepingen en de privé berging. De galerij ligt aan de achterzijde van het complex en biedt toegang tot de 5 appartementen op de eerste woonlaag.

Indeling appartement
Entree/gang met meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken, de twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en ruime berging. De gang is voorzien van een schoonloopmat, parketvloer en sfeervolle lambrisering. De videofoon bevindt zich in de woonkamer. De royale en lichte woonkamer heeft een deur naar de ruime loggia (circa 3.20/2.15 x 3.15 m) waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht en de middag- en avondzon. De woonkamer (circa 10.10 x 3.50/7.10 m) met open keuken is eveneens voorzien van een parketvloer en een elektrisch bedienbaar zonnenscreen. De moderne keuken in hoekopstelling is van het merk SieMatic en voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, brede rvs afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, pannenladen, diverse onder- en bovenkasten en twee hoge kasten. Slaapkamer 1 (circa 4.55 x. 3.15 m) is gelegen aan de voorzijde van het complex, voorzien van vloerbedekking en grenst aan de loggia. Slaapkamer 2 (circa 4.10/3.50 x 1.85/3.30 m) is gelegen aan de galerijzijde en eveneens voorzien van vloerbedekking. De royale badkamer (circa 3.15 x 2.00 m) is voorzien van een moderne, ruime inloopdouche met glazenwand, thermostaatkraan, douchestoel en wandsteun, een zwevend toilet en vaste wastafel. De wanden en de vloer zijn voorzien van neutraal, modern tegelwerk. De aparte toiletruimte is eveneens voorzien van neutraal, modern tegelwerk, een zwevend toilet en fonteintje. De ruime berging (circa 2.70 x 1.65 m) is voorzien van vinyl op de vloer, aansluitpunt voor wasapparatuur en de opstelplaats voor de cv-ketel en unit van het centraal afzuigsysteem.

Buitenruimte
De ruime loggia (circa 3.20/2.15 x 3.15 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen op het westen. 's Middags en 's avonds geniet u hier van de zon en het vrije uitzicht.

Parkeren
De privé parkeerplaats die behoort bij dit appartement bevindt zich buiten voor het appartementencomplex. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en in de straat.

Berging
Tevens beschikt u over een eigen ruime berging (circa 3.60 x 2.05 m) te bereiken vanuit de centrale hal met de lift of de trap en via de ingang van de parkeerkelder.

Bijzonderheden
- Verrassend ruim appartement;
- Mooie luxe keuken en fraaie badkamer en apart toilet;
- Uitermate rolstoel vriendelijk door de speciale lift naar de entree, de brede automatische deuren naar het appartement en de berging in de kelder. Tevens is het appartement voorzien van brede deuren zonder dorpels;
- Dit appartement is voorzien van dubbel glas en draai- kiepramen;
- De huiskamer en hal zijn voorzien van parketvloer, de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking;
- Eigen parkeerplaats;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 185,-. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering (glas- en brandverzekering), verlichting en onderhoud van de algemene ruimten en reservering van groot onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Topr meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Topr meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
104 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
333 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
2004