ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Diamantstraat 28, 4817 HV, Breda

Hal/entree voorzien van een tegelvloer, gestukte wanden en houten plafond biedt toegang tot de ruime doorzonwoonkamer, keuken, verdiepte kelderkast en via een bordes het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.
De ruime doorzonwoonkamer (circa 3.50 x 6.95m) is voorzien van gestukte wanden en plafond en staat in open verbinding met de keuken. Via een loopdeur is de zonnige achtertuin bereikbaar.
De keuken (circa 2.30 x 3.20m) is voorzien van een keukenblok met boven- en onderkasten, een aanrechtblad met ingebouwde 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een vaatwasser en losse RVS koelkast/vriezer. De keuken is zowel bereikbaar vanuit de huiskamer als vanuit de hal. De tuin is vanuit de keuken bereikbaar via openslaande tuindeuren.
De toiletruimte met zwevend toilet is half betegeld en verder voorzien van gestukte muren en gestukt plafond met inbouwspot.
De overloop op de eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer en biedt toegang tot:
- de badkamer (circa 2.40 x 180m), welke is voorzien van wit sanitair, douche, toilet, wastafel, design radiator, gestukt plafond en geheel betegelde wanden;
- slaapkamer I (circa 3.50 x 2.70m) is ruim, licht en gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een boekennis, de wanden zijn voorzien van behang, op de vloer ligt blokparket en het plafond is voorzien van gipsplaten;
- slaapkamer II (circa 3.50 x 3.60m) is eveneens ruim en licht, maar gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een vaste wastafel in nis, de wanden zijn voorzien van behang en panelen, op de vloer ligt laminaat en het plafond is voorzien van gipsplaten;
- slaapkamer III (circa 2.40 x 3.20m) eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. De wanden van deze slaapkamer zijn ook voorzien van behang, op de vloer ligt laminaat en het plafond is voorzien van gipsplaten;
- vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

De ruime voorzolder heeft door de brede dakkapel veel lichtinval, is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn gestukt, het dak geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten. De voorzolder biedt plaats voor diverse wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-ketel (2016) en geeft toegang tot:
- slaapkamer IV, welke royaal en licht is door de dakkapel over de volle breedte aan de achterzijde en een Velux dakraam aan de voorzijde. De zolderslaapkamer heeft gestukte wanden, een laminaatvloer en een gipsplaten plafond.
De voortuin (circa 6.10 x 5.00m) is gelegen op het oosten. De achtertuin (circa 6.10 x 9.20m) is gelegen op het westen en voorzien van een stenen schuur/berging en overdekte toegang tot de achterom.
Wat u verder nog moeten weten:
- de woning is geheel voorzien van dubbel glas;
- over de volle breedte aan de achterzijde van de woning hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm;
- de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen en draai- kiepramen
- op de begane grond heeft de woning gedeeltelijk houten kozijnen (woonkamer en hal/entree) en in de keuken kunststof kozijnen;
- op de tweede verdieping is een nieuwe dakkapel over de volle breedte geplaatst, eveneens kunststof kozijnen met draai- kiepramen;
- de gehele zolder is geïsoleerd en de dakpannen zijn, gezamenlijk met de buren, een paar jaar geleden vervangen;
- in 2016 is er een nieuwe CV-ketel geïnstalleerd.

Algemeen:
- Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.
Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.). Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopakte omschreven woongebruik.
- Asbest artikel:
In het object kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Dit is gebruikelijk bij woningen van dit type of van dit bouwjaar. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
104 m2 woonoppervlakte
153 m2 perceeloppervlakte
338 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1957