ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Doenradestraat 42B1, 4834 GE, BREDA

ROYAAL APPARTEMENT MET 2 RUIME SLAAPKAMERS, GROTE GARAGE, APARTE BERGING, TWEE LOGGIA'S EN EEN BALKON OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE WIJK IJPELAAR (BREDA ZUID-OOST)
Goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste verdieping van appartementencomplex “De Zuiderborg”, ideaal gelegen tegenover winkelcentrum “De Burcht” met een ruim winkelaanbod waaronder twee supermarkten. Naast het complex en dus op korte loopafstand bevindt zich een medisch centrum (huisartsenpost en apotheek). Het appartement heeft een royale woonkamer, dichte keuken, 2 slaapkamers, ruime badkamer, apart toilet en een garage en ruime berging op de begane grond. Achter het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zowel de Ginnekenmarkt, het Mastbos, als het centrum en station Breda zijn op enkele minuten fietsen te bereiken. De bus stopt om de hoek en de uitvalswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis en dubbele lift, welke toegang geeft tot de appartementen. Naast de centrale entree is een onderdoorgang van de voorzijde naar de achterzijde van het complex. Ideaal om lopend boodschappen te doen. Op de begane grond bevinden zich een inpandige privé berging en de extra brede garage. Het complex beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid.

1e verdieping
Op de galerij bevindt zich de meterkast en door de ruime loggia heeft het appartement een overdekte entree. Hal met video-/intercomsysteem, garderobenis, spiegelwand en toegang tot de toilet, vaste kast, keuken en woonkamer.
De toilet is voorzien van een duoblok en fonteintje.
De keuken (circa 4.00 x 2.10 m) is gelegen aan de galerijzijde en bereikbaar via een glazen deur. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een aanrechtblad met spoelbak, elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, diverse boven- en onderkasten, laden, een aansluiting voor de wasmachine en een bar met doorgeefluik naar de woonkamer.
De woonkamer (circa 6.75 x 4.30 m) is voorzien van een vaste kastenwand en een schuifpui naar de zonnige loggia aan de voorzijde van het complex. Vanuit de woonkamer is de hal naar de slaapkamers en badkamer te bereiken.
De hal voorzien van vaste kasten geeft toegang tot:
Slaapkamer I (circa 4.40 x 4.30 m) gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een schuifpui naar het zonnige balkon.
De badkamer (circa 2.30 x 2.40 m) is voorzien van een bidet, ligbad en dubbele wastafel.
Slaapkamer II (circa 4.90 x 4.30 m) is voorzien van lichtkoepels met (voorzet) glas-in-lood ramen en een schuifpui naar de loggia aan de galerijzijde van het appartement.

Balkon/loggia's
Loggia I (circa 3.55 x 4.20 m) is gelegen op het westen en bereikbaar via de galerij, de schuifpui van slaapkamer II en de voordeur van het appartement.
Loggia II (circa 2.10 x 4.30 m) is gelegen op het oosten, bereikbaar vanuit de woonkamer via de schuifpui en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het is hier in de zomer 's ochtends vroeg al heerlijk toeven.
Het balkon (circa 2/10 x 4/30 m) is eveneens gelegen op het oosten, bereikbaar via de schuifpui van slaapkamer I en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Garage
De extra brede garage (circa 5.45 x 4.30 m) is gelegen onder het complex en goed bereikbaar via het parkeerterrein. De garage is voorzien van een elektrische deur (op afstand te bedienen), water en elektra.

Berging
De privé berging (circa 3.00 x 2.10 m) is gelegen op de begane grond en voorzien van elektra.

Parkeren
Het complex beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- de plafonds zijn voorzien van in- en opbouwspots;
- in het appartementencomplex is een wasserette en er zijn 8 logeerunits aanwezig;
- er is sprake van blokverwarming. De service-/stookkosten bedragen € 102,00 per maand;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- het doen van een bod op het appartement zonder garage behoort ook tot de mogelijkheid;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De totale maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 427,00. In de servicekosten zijn veel kosten opgenomen, zoals het verbruik van water, de luchtbehandeling c.q. airconditioning, opstalverzekering inclusief glasverzekering, schoonmaak- en verlichting gemeenschappelijk ruimten, glasbewassing (ramen waar men zelf niet bij kan), onderhoud liften, parkeerterrein, tuin en de reservering voor klein- en groot onderhoud is eveneens in dit complete pakket inbegrepen.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
100 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
344 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1976

Brochure

download brochure