ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Doenradestraat 44D18, 4834 GG, BREDA

LICHT EN RUIM 2-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE WIJK IJPELAAR (BREDA ZUIDOOST)
Fijn 2-kamer appartement op de derde verdieping van appartementencomplex "De Zuiderborg" heeft een lichte royale woonkamer, semi-open keuken, slaapkamer, inloopkast, badkamer, apart toilet en een ruime berging op de begane grond.
Het complex biedt op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid en is ideaal gelegen schuin tegenover winkelcentrum "De Burcht" met naast twee supermarkten, een compleet winkelaanbod. Op loopafstand bevindt zich tevens een medisch centrum (huisartsenpraktijk en apotheek). Zowel de gezellige Ginnekenmarkt als het bruisende centrum van Breda zijn op enkele minuten fietsen te bereiken. De bushalte met verbinding naar het centrum en station Breda bevindt zich om de hoek. De uitvalswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Het is heel fijn wonen in Residentie De Zuiderborg!

INDELING

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis en dubbele lift, welke toegang geeft tot de appartementen. Naast de centrale entree is een onderdoorgang van de voorzijde naar de achterzijde van het complex.

Appartement op de 3e verdieping

Indeling
Entree/hal met vaste kast en toilet geeft toegang tot de garderobenis met intercom/videosysteem, de keuken, de woonkamer en slaapkamer.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De semi-open keuken (circa 4.05 x 2.10 m) met bar en inbouwspots, heeft een eenvoudig keukenblok in rechte opstelling en is voorzien van een vaatwasser, dubbele rvs spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, rvs afzuigkap en diverse laden, boven- en onderkasten. De lichte woonkamer (circa 6.70 x 4.30 m) met inbouw boekenkast en inbouwspot, airco en een laminaatvloer geeft via een schuifpui toegang tot het zonnige balkon.
De slaapkamer (circa 4.30 x 4.30 m) is zowel vanuit de hal als de woonkamer bereikbaar. De slaapkamer is eveneens voorzien van plafondspots, airco en een laminaatvloer. De ruime inloopkast met vier vaste kasten (h/l) staat in open verbinding met de slaapkamer en biedt toegang tot de badkamer.
De badkamer (circa 2.25 x 2.45 m) is nagenoeg geheel betegeld en beschikt over een wastafelmeubel met spiegel, stopcontact en inbouwspots, toilet (Sanibroyeur welke niet in gebruik is), douchecabine met thermostaatkraan en aansluitpunt voor de wasapparatuur.
De meterkast bevindt zich naast de voordeur op de galerij.

Balkon
Het zonnige balkon (circa 2.10 x 4.30 m) is gelegen op het zuidoosten, biedt een heerlijk vrij uitzicht en is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer.

Berging
Op de begane grond bevindt zich een inpandige privé berging (circa 3.00 x 2.10 m).

Parkeren
Het complex beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Ook in de omliggende straten is parkeren gratis.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en is binnen onlangs geheel (professioneel) geschilderd. Er ligt een nieuwe laminaatvloer in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer en een nieuwe vinylvloer in de badkamer en toilet;
- de keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- er is sprake van blokverwarming met onlangs geplaatste individuele meters op elke radiator;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- in het appartementencomplex is een wasserette en er zijn 8 logeerunits met eigen badkamer aanwezig, welke tegen een kleine vergoeding gebruikt kunnen worden;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Het betref hier een actieve en gezonde VvE. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 347,-. Dit betreft onder andere het waterverbruik, de luchtbehandeling c.q. koeling (airco), brand-/opstalverzekering inclusief glasverzekering, schoonmaak- en verlichting gemeenschappelijk ruimten, glasbewassing (ramen waar men zelf niet bij kan), onderhoud liften, parkeerterrein, tuin en de reservering voor klein- en groot onderhoud zijn eveneens in dit complete pakket inbegrepen. Het voorschot voor warmte bedraagt € 66,- per maand.

Algemeen
- In de koopovereenkomst wordt een niet-bewoners clausule opgenomen;
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte
77 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
252 m3 inhoud

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1976

Brochure

download brochure