ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Doenradestraat 44d19, 4834 GG, BREDA

SFEERVOL 2-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE WIJK IJPELAAR (BREDA ZUIDOOST)
Goed onderhouden 2-kamer appartement op de derde verdieping van appartementencomplex “De Zuiderborg”, ideaal gelegen tegenover winkelcentrum “De Burcht” met een ruim winkelaanbod en twee supermarkten. Op loopafstand bevindt zich een medisch centrum (huisartsenpost en apotheek). Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer, semi-open keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet en een ruime berging op de begane grond. Achter het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zowel de gezellige Ginnekenmarkt als het bruisende centrum en station Breda zijn op enkele minuten fietsen te bereiken. De uitvalswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis en dubbele lift, welke toegang geeft tot de appartementen. Er is een doorgang van de voorzijde naar de achterzijde van het complex met voldoende gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde. Op de begane grond is de privé berging (circa 2.10 x 3.00 m) gelegen.

3e verdieping

Op de galerij bevindt zich de meterkast.

Indeling appartement
Entree/hal met vaste kast en garderobe nis geeft toegang tot de toiletruimte, keuken, slaapkamer en woonkamer.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De semi-open keuken (circa 2.20 x 2.05 m) met eetbar, inbouwspots en vinylvloer heeft een aanrecht in rechte opstelling en is voorzien van een rvs spoelbak, koel-vries combinatie (Neff 2017), 4-pits inductie kookplaat (Smeg), rvs afzuigkap (Bosch), combi/oven (Atag), vaatwasser (Bosch) en diverse laden en kasten. De sfeervolle woonkamer (circa 4.30 x 6.70 m) met vaste kast, inbouwspots, airco en vloerbedekking geeft via een schuifpui toegang tot het zonnige balkon (circa 4.30 x 2.20 m). Vanuit de woonkamer is de slaapkamer (circa 4.25 x 4.30 m) bereikbaar. De slaapkamer is eveneens voorzien van een vaste kast, inbouwspots, airco en vloerbedekking. De badkamer is bereikbaar vanuit een tussenportaal (circa 1.80 x 1.80 m) en voorzien van een vaste kastenwand.
De badkamer (circa 2.35 x 2.35 m) is geheel betegeld en beschikt over een wastafel met meubel, douchecabine en aansluitpunten voor de wasapparatuur. De deur van de slaapkamer naar de hal is aanwezig, maar wordt door de huidige bewoner niet gebruikt.

Parkeren

Achter het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- in het appartementencomplex is een wasserette en er zijn 8 logeerunits aanwezig;
- er is sprake van blokverwarming;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 425,44. In de servicekosten zijn veel zaken inbegrepen die normaal buiten deze voorziening vallen. Dit betreft onder andere voorschot stookkosten en (warm) waterverbruik (in totaal circa € 100,00). Daarnaast is de luchtbehandeling c.q. airconditioning, brand-/opstalverzekering inclusief glasverzekering, schoonmaak- en verlichting gemeenschappelijk ruimten, glasbewassing, onderhoud liften, tuin en de reservering voor klein- en groot onderhoud eveneens in dit complete pakket inbegrepen.

Algemeen

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
73 m2 woonoppervlakte
11645 m2 perceeloppervlakte
240 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1976