Verkocht
A

Dwarsdijk 28

4823 EK, BREDA

€ 375.000 k.k.

Oppervlakte
108 m2 woonoppervlakte
150 m2 perceeloppervlakte
350 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

ZEER GUNSTIG GELEGEN TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS, DIEPE TUIN EN AAN DE VOOR- EN ACHTERZIJDE VRIJ UITZICHT
Deze energiezuinige tussenwoning is gelegen in een van de mooiste gedeeltes van de Haagse Beemden in de wijk Asterd met de Asterdplas letterlijk om de hoek. De woning is ingedeeld met een tuingerichte woonkamer en open keuken aan de voorzijde van de woning, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de tweede verdieping.

De wijk Asterd is een kindvriendelijke wijk die zich kenmerkt door de fraaie opzet met o.a. verkeersluwe hofjes, waterloopjes en veel groen. De bushalte richting het centrum en station Breda is eveneens om de hoek gelegen. Op loopafstand bevinden zich ook winkelcentrum Heksenwiel, het Haagse Beemdenbos en mooi natuur- en recreatiegebied de Vierde Bergboezem. Ook ten opzichte van basis- en middelbare scholen en diverse sportverenigingen is de woning gunstig gelegen. Op fietsafstand zijn het station Breda-Prinsenbeek, overdekt winkelcentrum Stada Stores, het centrum en station Breda goed bereikbaar. De uitvalswegen richting de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 (Den Bosch/Zierikzee) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, hal met meterkast, kast met doorstroomapparaat, garderobe, toilet en toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en inbouwspots.
De tuingerichte woonkamer (circa 5.10 x 5.45 m) staat in open verbinding met de keuken aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de praktische trapkast en achtertuin te bereiken.
De keuken (circa 3.50 x 3.20 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een fraai hardstenen aanrechtblad in rechte opstelling, koelkast, keramische kookplaat, rvs afzuigkap, rvs spoelbak, mengkraan, diverse boven- en onderkasten en inbouwspots.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot de drie slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer I (circa 3.30 x 2.55 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, velux dakraam en praktische opbergruimte op wielen onder het schuine dak.
Slaapkamer II (circa 4.20 x 2.85 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer, velux dakraam en praktische opbergruimte op wielen onder het schuine dak.
Slaapkamer III (circa 3.55 x 3.10 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer (circa 2.40 x 2.30 m) is half betegeld, praktisch ingericht en voorzien van een zwevend toilet, douchecabine, thermostaat kraan, stortdouche en handdouche en een wastafel met mengkraan.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. De ruime overloop is voorzien van een laminaatvloer en aansluiting voor wasapparatuur en biedt plaats aan de unit van het centraal afzuigsysteem.
Slaapkamer IV (vloermaat 6.10 x 3.15 m) is eveneens voorzien van een laminaatvloer, inbouwspots en velux dakraam met prachtig uitzicht op de Asterdplas.

Tuin
De achtertuin (13.30 x 5.50 m) is verzorgd aangelegd, voorzien van diverse terrassen, kunstgras, borders met vaste beplanting en een buitenkraan. De tuin is gelegen op het oosten, bereikbaar via de woonkamer en achterom en biedt vrij uitzicht en optimale privacy.

Berging
De stenen berging (circa 2.50 x 2.40 m) is voorzien van elektra.

Parkeren
Zowel in de Dwarsdijk als de omliggende straten is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- De woning heeft energielabel A en is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
- De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een lamelparketvloer. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een lichte laminaatvloer;
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie;
- De voortuin is door een voetpad, fietspad en groenstroken gescheiden van de openbare weg;
- Langs de woning lopen diverse fietsroutes waaronder de fietsroute Monumentaal groen Breda;
- De wijk Asterd is ruim van opzet en zeer groen;
- Kortom, het betreft een ideale gezinswoning.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.