Beschikbaar
A

Eggestraat 37

4818 BR, BREDA

€ 588.000 k.k.

Oppervlakte
112 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
363 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

MODERN, RUIM EN LUXE 3-KAMER VILLA-APPARTEMENT MET TWEE PARKEERPLAATSEN UITSTEKEND GELEGEN IN HET “WAGEMAKERSPARK” IN DE WOONWIJK “SPORTPARK”. NAAST TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN EN EEN BERGING IN DE ONDERGELEGEN KELDER, BESCHIKT HET APPARTEMENT O.A. OVER EEN ZEER RUIME WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, EEN COMPLETE BADKAMER EN 2 BALKONS.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping in een kleinschalig gebouw genaamd “Villa K.P.C. de Bazel” bestaande uit 9 villa-appartementen en maakt onderdeel uit van het sfeervolle “Wagemakerspark” met markante vormgeving en architectuur uit de jaren ‘30 in combinatie met het comfort van deze tijd.
Het appartementencomplex heeft een luxe uitstraling en is uitstekend afgewerkt en optimaal geïsoleerd. Het appartement is gesitueerd op loop-/fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Breda, de gezellige Ginnekenmarkt, het Chassé theater, diverse winkelcentra, scholen, sportfaciliteiten en station Breda. Diverse in- en uitvalswegen zijn eveneens binnen handbereik.

Begane grond
Centrale entree met bellen- en brievenbussentableau, video intercomsysteem, liftinstallatie en het trappenhuis naar de etages, de parkeergarage en privé berging onder het complex.

Derde verdieping
Entree/hal met intercom en videofoon. De hal is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot een garderobe-/bergkast, de woonkamer met open keuken, een technische-/wasruimte, 2 slaapkamers (3 mogelijk), de badkamer en het toilet.
De ruime woonkamer met open keuken heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en een prachtig weids uitzicht en is voorzien van een houtenvloer en een airco-unit. De woonkamer biedt door middel van dubbele deuren toegang tot het balkon (circa 8.4 m2) aan de achterzijde.
De open keuken is voorzien van een tegelvloer en een luxe keukeninrichting bestaande uit 2 carrouselkasten, diverse onderkasten en lades, een rvs spoelbak, een rvs afzuigkap en inbouwapparatuur te weten een vaatwasser (Siemens), combi-oven (Bosch) en een inductiekookplaat met gas wokbrander (Siemens).
Technische-/wasruimte met houtenvloer, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v. ketel (Remeha Calenta bouwjaar 2017) en het WTW systeem (Warmte Terug Win).

Slaapkamer I (circa 3.05/2.79 x 5.59 m), de master bedroom, is voorzien van een houtenvloer, een opmaat gemaakte kledingkast en een airco-unit.
Slaapkamer II (circa 2.18 x 3.80 m) is eveneens voorzien van een kastenwand en een houtenvloer en biedt toegang tot het balkon (circa 4.6 m2) aan de voorzijde.
Geheel betegelde badkamer (circa 3.05 x 2.28 m) voorzien van een wandcloset met bidetfunctie, wastafelmeubel met dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, radiator en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.
De aparte toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Berging
De privé berging (circa 2.17 x 3.39 m) is gelegen in het souterrain onder het appartementencomplex.

Parkeren
Het appartement beschikt over twee naast elkaar gelegen eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder met de nummers 134 en 135. De parkeerkelder heeft haar eigen in- en uitgang aan de Generaal Maczekstraat.

Bijzonderheden
- Villa-appartement op de 3e verdieping van de middelste villa van de drie Urban Villa’s;
- gelegen op een toplocatie in de wijk Sportpark, op loopafstand van het stadscentrum;
- ruime en lichte woonkamer met open keuken;
- 2 slaapkamers, 3 mogelijk;
- 2 balkons;
- 2 eigen parkeerplaatsen en een privé berging in parkeerkelder;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 236,18 voor het appartement en € 55,- voor de 2 privé parkeerplaatsen. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.