ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Emiel van Averbekestraat 31, 4827 CB, BREDA

EEN BEZICHTIGING INPLANNEN IS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK. ALLE KIJKMOMENTEN ZIJN VOLGEPLAND. INDIEN U INTERESSE HEEFT, KUNT U UW CONTACTGEGEVENS OP DE RESERVELIJST LATEN ZETTEN.
Ruime gemoderniseerde tussenwoning op een rustige locatie met prachtig vrij uitzicht over de Vuchtpolder. Deze heerlijke gezinswoning met lichte woonkamer, semi open keuken, 5 slaapkamers en badkamer is gelegen aan het einde van een doodlopende straat met prachtig vrij uitzicht over de Vuchtpolder in het kindvriendelijke deel Geeren-Noord van de wijk Hoge Vucht. Het is een ruim opgezette groene wijk met veel voorzieningen voor jonge gezinnen. Op loopafstand van het overdekte winkelcentrum “Moerwijk” met een breed winkelaanbod, basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de kinderboerderij. Het bruisende centrum en station Breda zijn op enkele fietsminuten bereikbaar. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en de A58 (Tilburg/Eindhoven) bereikbaar. Kortom, heerlijk wonen voor starters en jonge gezinnen!

INDELING

Begane grond
Entree/hal met meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars) biedt toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, praktische trap/bergkast en woonkamer.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De sfeervolle woonkamer (circa 3.90/3.25 x 8.90 m) met elektrische haard is voorzien van een laminaatvloer, een loopdeur naar de zonnige achtertuin en staat in open verbinding met de keuken.
De semi open keuken (circa 2.60 x 3.10 m) is eveneens voorzien van een laminaatvloer en openslaande deur naar de achtertuin. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, oven, diverse boven- en onderkasten, waaronder een carrouselkast en laden.

Eerste verdieping
Ruime overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de badkamer en 4 slaapkamers.
Moderne badkamer (circa 1.65 x 2.45 m) is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, zwevend toilet, ligbad, designradiator en inbouwspots;
Slaapkamer I (circa 3.25 x 3.20 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en een laminaatvloer;
Slaapkamer II (circa 1.85 x 3.30 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van een vaste kast en een laminaatvloer;
Slaapkamer III (circa 2.60 x 3.05 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en een laminaatvloer;
Slaapkamer IV (circa 2.60/3.25 x3.05) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de 5e slaapkamer, de cv/wasruimte en berging.
Slaapkamer V (circa 3.95 x 4.45/5.10 m) heeft een dakkapel aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer;
De cv/wasruimte (circa 1.90 x 1.75 m) gelegen aan de voorzijde met opstelplaats voor de cv-ketel (Intergas 2012) en aansluitingen voor de wasapparatuur;
Berging gelegen aan de achterzijde met omvormer voor de zonnepanelen.

Tuinen
De voortuin is voorzien van vaste beplanting en bestrating en gelegen op het noordwesten. Vanuit de voortuin is er prachtig vrij uitzicht over een waterpartij en de Vuchtpolder.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 6.10 x 14.20 m) is bereikbaar via de woonkamer, de keuken en achterom. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, voorzien van houten vlonders, plantenbakken, gras, buitenkraan en stenen berging (circa 6.15 x 2.00 m) welke is voorzien van elektra. Middels een poort is de brandgang toegankelijk.

Parkeren
In de Emiel van Averbekestraat en directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is in 2017 gemoderniseerd;
- alle wanden en plafonds zijn glad gestuct;
- de woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. dakkapel);
- in 2018 is de keuken vernieuwd, zijn er nieuwe vloeren gelegd, 8 zonnepanelen geplaatst en is de meterkast vernieuwd;
- de woning is rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat;
- de woning heeft prachtig vrij uitzicht over de Vuchtpolder.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
130 m2 woonoppervlakte
205 m2 perceeloppervlakte
415 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)

Bouwjaar
1969

Brochure

download brochure