ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Franklin Rooseveltlaan 80, 4835 AC, Breda

De hal, entree met ruime garderobenis biedt toegang tot de gezellige zitkamer met openhaard, de complete keuken, de toiletruimte, de kelder en trapopgang naar de eerste verdieping.

De gezellige zitkamer (circa 6.45 x 4.70/3.90m) met openhaard is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft veel lichtinval door de vele ramen. De zitkamer staat in open verbinding met de eetkamer (circa 3.70 x 5.00m) middels een ruime doorgang met vaste kast. De openslaande tuindeuren in de eetkamer bieden toegang tot de zonnige achtertuin. De gehele woon-/eetkamer is voorzien van een parketvloer.
Zowel vanuit de hal als de eetkamer is de complete keuken (circa 2.45 x 3.00m) te bereiken, welke is voorzien van een traditionele oven, stoomoven, koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en RVS afzuigkap.
Achter de keuken is de bijkeuken (circa 2.45 x 2.45m) gelegen, die plaats biedt voor o.a. de CV-ketel (2016), aansluitpunten voor wasapparatuur en het centraal stofzuigsysteem. Via een loopdeur, welke is voorzien van een rolluik, is de achtertuin en garage te bereiken.
De toiletruimte is voorzien van een duoblok en fonteintje.
In de ruime kelder (circa 2.45 x 3.60m) op stahoogte met toetreding van daglicht zijn de uitgebreide groepenkasten, de gas- en watermeter gesitueerd.

De overloop biedt toegang tot:
- de royale badkamer (circa 2.45 x 3.40m) met douche, ligbad, toilet, design radiator en badkamermeubel met dubbele wastafel;
- de master bedroom (circa 3.85 x 4.45m) met vaste kast en openslaande deuren naar het zonnige balkon aan de achterzijde van de woning. Door het veiligheidshek is het in de zomer mogelijk met openstaande deuren te slapen;
- de royale tweede slaapkamer (circa 3.85 x 4.25m) is gelegen aan de voorzijde. Deze slaapkamer heeft naast een vaste kast ook een vaste wastafel;
- de derde slaapkamer (circa 2.50 x 2.40m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning;
- een vaste kast op de overloop;
- de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping.

Eerste verdieping:
De lichte overloop biedt toegang tot:
- de royale badkamer (circa 2.45 x 3.40m) met douche, ligbad, zwevend toilet, design radiator en badkamermeubel met dubbele wastafel. Het badkamerraam is voorzien van een rolluik;
- de master bedroom (circa 3.90 x 4.45m) met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van de woning. Door het veiligheidshekwerk kunnen de openslaande deuren in de zomer 's nachts met een veilig gevoel open blijven staan. Het balkon biedt veel privacy en een prachtig uitzicht over de diepe achtertuin;
- de ruime slaapkamer (circa 3.85 x 4.25m) aan de voorzijde van de woning met vaste kast en vaste wastafel;
- de derde slaapkamer (circa 2.50 x 240m) eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen;
- een vaste kast en de (afgesloten) trapopgang naar de tweede verdieping.

Grote open zolderruimte (circa 5.35 x 6.80m) met bergruimten achter de schotten biedt de mogelijkheid tot het creëren van twee royale extra slaapkamers. De bergvliering is middels een luik bereikbaar.

De zonnige diepe achtertuin (circa 9.50/16.00 x 22.00m) is gelegen op het zuidwesten en te bereiken via een poort aan het einde van de oprit.
Achter de garage (circa 2.40 x 5.60m) met opslaande deuren staat een knusse overkapping (circa 2.80 x 3.40m) met uitzicht op het zwembad.
In het zwembad (circa 4.30 x 7.10m) is het 's zomers heerlijk toeven. Het water wordt verwarmd middels zonnecollectoren die op het garagedak liggen.

Het zonnige balkon (circa 6.45 x 3.10/2.55m), gelegen aan de achterzijde van de woning, biedt veel privacy en een prachtig uitzicht over de diepe achtertuin.
Wat u verder nog moeten weten:
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- De woning is tevens voorzien van een alarminstallatie;
- De twee dakkapellen worden begin 2018 voorzien van kunststof draai-/kiepramen. Tevens worden begin 2018 de twee Velux dakramen op zolder vervangen.
- De liner van het zwembad is in 2016 geheel vervangen en in 2017 is er in de garage een nieuwe pomp en poolpilot geplaatst;
- Het zink in de dakgoten rondom is vervangen in 2016.

Algemeen:
- Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.
Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.). Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopakte omschreven woongebruik.
- Asbest artikel:
In het object kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Dit is gebruikelijk bij woningen van dit type of van dit bouwjaar. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
182 m2 woonoppervlakte
475 m2 perceeloppervlakte
702 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1933