Verkocht
D

Gaarshof 23

4855 AV, GALDER

€ 0 k.k.

Oppervlakte
137 m2 woonoppervlakte
409 m2 perceeloppervlakte
445 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

VRIJSTAANDE WONING GELEGEN OP EEN MOOI PERCEEL VAN RUIM 400 M2 AAN DE RAND VAN HET DORP GALDER
De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, badkamer, toilet op de begane grond en op eerste verdieping, 4 slaapkamers, vliering, ruime oprit, carport, garage, berging en heerlijke tuin. De Gaarshof is een rustige straat die de Sint Jacobsstraat verbindt met de Galderseweg met vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen.

De Speelakker, een natuurlijke speeltuin met diverse speeltoestellen, een waterpomp en fietscrossbaan en dorpshuis De Leeuwerik zijn op loopafstand gelegen. Het dorpshuis, dé ontmoetingsplek voor Galder en Strijbeek is een multifunctionele accommodatie, die voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Zo zijn er de basisschool, kinderopvang en sporthal gevestigd en wordt er door diverse verenigingen in en om het complex gesport. Galder heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een tennisvereniging en voetbalvereniging en worden er jaarlijks veel activiteiten georganiseerd. Op woensdagmiddag is er een kleine weekmarkt op de hoek Galderseweg/Sint Jacobsstraat. Ten oosten van Galder ligt het Markdal met een prachtige fietsroute richting de gezellige Ginnekenmarkt (Breda-Zuid). De Galderse Meren en het Mastbos zijn ook op fietsafstand gelegen. De bruisende stad Breda ligt op circa 7 km afstand en de supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse boodschappen in de dorpskern van Ulvenhout op circa 5 km. Ook de snelwegen A16, A27, A58 en A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Buslijn 6 stopt om de hoek van de straat en brengt je rechtstreeks naar station Breda.

Indeling

Begane grond

Overdekte entree met toegang tot de royale hal (circa 3.00 x 3.50 m) met vide, toilet, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en woonkeuken. De hal is voorzien van een plavuizen vloer.
De verwarmde toiletruimte is voorzien van een duoblok en fonteintje.
Lichte woonkamer over de volle breedte van de woning (circa 4.00 x 7.45 m) voorzien van een schouw met houtkachel en laminaatvloer.
De woonkeuken (circa 3.00 x 4.00 m) heeft een heerlijk uitzicht op de tuin en is voorzien van een eenvoudige keuken in hoekopstelling en tegelvloer. Door de muur tussen woonkeuken en woonkamer te verwijderen ontstaat er een prachtige woonkamer met open keuken.
Bijkeuken (circa 2.25 x 4.00 m) is ruim en voorzien van aansluiting voor wasapparatuur en tegelvloer. Vanuit de bijkeuken is de badkamer, praktische provisiekast en achtertuin te bereiken.
De badkamer (circa 2.25/1.35 x 3.50 m) is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan en handdoekradiator.

Eerste verdieping

Via een vaste trap is de overloop/vide met mooi zicht op de hal te bereiken.
De overloop (circa 4.10 x 1.25 m) is voorzien van een laminaatvloer, biedt toegang tot de 4 slaapkamers en een 2e toilet.
Slaapkamer I (circa 4.00 x 5.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste wastafel, laminaatvloer en bergruimte onder de schuine kap. Vanuit deze slaapkamer is een berging met trap naar de kleine vliering te bereiken. ,De cv-ketel (huur) is gesitueerd op de vliering aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.00 x 4.00 m) is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel aan de linkerzijde van de woning.
Slaapkamer III (circa 2.90 x 3.30 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van bergruimte onder de schuine kap en een laminaatvloer.
Slaapkamer IV (circa 1.80 x 2.80 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van bergruimte onder de schuine kap en een laminaatvloer.
Half betegeld toilet voorzien van een duoblok en verwarming.

Tuin

De voortuin is eenvoudig aangelegd en wordt momenteel gebruikt als extra parkeergelegenheid.
De zijtuin (circa 10.00 x 3.50 m) is bereikbaar via een poort aan de linkerzijde van de woning en voorzien van gras en border met vaste beplanting. De achtertuin (circa 9.00 x 16.00 m) is bereikbaar via de poort onder de carport, vanuit de bijkeuken en via de garage. De achtertuin is voorzien van een ruim terras, vijver, gras, borders met vaste beplanting en een buitenkraan.
De tuin rondom de woning biedt op elk moment van de dag de mogelijkheid om in de zon te zitten, maar ook om de schaduw op te zoeken.

Garage/berging

De garage (circa 4.25 x 3.50 m) is bereikbaar vanuit de achtertuin en via openslaande deuren vanaf de oprit. De garage is voorzien van elektra en deur naar de berging.
De berging (circa 2.60 x 3.50 m) is voorzien van elektra en bereikbaar via de garage en vanuit de achtertuin.

Parkeren

Voor de woning kan op eigen grond geparkeerd worden, de oprit biedt plaats aan meerdere auto’s, waarvan 1 auto onder de carport (circa 4.05 x 2.90 m) kan staan. In de Gaarshof en omliggende straten is ook nog voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

- de woning heeft energielabel D en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken;
- de slaapkamers zijn voorzien van draai-/kiepramen, diverse wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer;
- de woning kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- op eenvoudige wijze kan de woonkeuken bij de woonkamer getrokken worden waardoor een prachtige ruimte ontstaat voor een woonkamer met open keuken;
- de woning is op kindvriendelijke en landelijke locatie gelegen;
- er wordt een niet-bewoners clausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.