ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Gaarshof 6, 4855 AW, GALDER

VRIJSTAANDE BUNGALOW MET ZONNIGE TUIN, WERKKAMER OP DE BEGANE GROND, GARAGE EN DUBBELE OPRIT.
Deze vrijstaande woning met lichte woonkamer, moderne open keuken, bijkeuken en werkkamer op de begane grond heeft 3 slaapkamers en ruime badkamer op de eerste verdieping en is gelegen op een mooi perceel van 477 m2. Links én rechts van de woning een oprit voor meerdere auto's en een royale garage/berging.

De woning is gelegen aan het autoluwe Gaarshof in het dorp Galder iets ten zuiden van Breda. Dorpshuis De Leeuwerik en het Wapen van Galder zijn dé ontmoetingsplekken voor Galder en Strijkbeek en op loopafstand gelegen. De basisschool is gevestigd in het nieuwe dorpshuis. Naast het dorpshuis staat sportzaal Daesdonck, waar enkele sportverenigingen hun sport beoefenen. Galder heeft een rijk verenigingsleven, waaronder een tennisvereniging en voetbalvereniging. Ten oosten van Galder ligt het Markdal met een prachtige fietsroute richting de gezellige Ginnekenmarkt (Breda-Zuid). De Galderse Meren en het Mastbos zijn ook op fietsafstand gelegen. De bruisende stad Breda ligt op circa 7 km afstand en de supermarkt en overige winkels voor de dagelijkse boodschappen in de dorpskern van Ulvenhout op circa 5 km. Ook de snelwegen A16, A27, A58 en A59 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Buslijn 6 stopt om de hoek en brengt je rechtstreeks naar station Breda. Een heerlijk huis voor zowel jong als oud, voor wie van het buitenleven houdt!

Indeling

Overdekte entree, ruime hal (circa 3.40 x 2.30 m) met toegang tot de werkkamer, meterkast, de keuken en trapopgang naar de eerste verdieping.
De werkkamer (circa 3.40 x 3.10 m) met inloopkast is gelegen aan de voorzijde van de woning en tevens heel goed te gebruiken als slaapkamer.
De woonkamer met open keuken (circa 7.40 x 3.75/7.20 m) is evenals de hal en werkkamer voorzien van een donkere tegelvloer, gestucte wanden en plafond. In het zitgedeelte van de woonkamer is de strakke schouw met houtkachel het gezellige middelpunt. De twee schuifpuien aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval in zowel de woonkamer als keuken.
De moderne witte keuken is voorzien van een kook- en spoeleiland met 4-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, RVS afzuigkap, spoelbak, praktische bar aan de tuinzijde en een kastenwand met koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser en veel kastruimte.
Vanuit de keuken is de bijkeuken (circa 1.60 x 2.10 m) te bereiken voorzien van een kastenwand met aansluiting voor wasmachine en droger en praktische opbergvakken. De bijkeuken biedt toegang tot de toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en inloopkast.
Slaapkamer I (circa 2.90 x 3.80 m) met dakkapel voorzien van draai-/kiepramen en een laminaatvloer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.45 x 2.60 m) voorzien van een draai-/kiepraam in de zijgevel en laminaatvloer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
De badkamer (circa 3.00 x 3.25 m) voorzien van een ligbad, handdoekradiator, een ladenkast met waskom, spiegelkast en royale inloopdouche voorzien van een hand- en stortdouche. Een tweede toilet in de badkamer is eenvoudig te realiseren. De voorzieningen zijn reeds getroffen. Door de dakkapel over de volle breedte van de badkamer is deze heerlijk licht.
Slaapkamer III (circa 5.80 x 3.10) voorzien van een draai-/kiepraam in de zijgevel en laminaatvloer is gelegen aan de rechterzijde van de woning.
De praktische inloopkast is voorzien van een vaste kast met opstelplaats voor de cv-ketel.

Tuin
De diepe, brede achtertuin biedt heel veel privacy, is gelegen op het zuidwesten, geheel afgesloten en via de opritten links en rechts van de woning te bereiken. Het ruime terras gelegen achter de woonkamer en keuken is voorzien van twee zonneschermen. De dakplatanen zorgen in de zomer voor een heerlijke schaduwplek.

Garage
De ruime garage (circa 8.50 x 3.00 m) is voorzien van elektra, een vliering, een kanteldeur vanaf de oprit rechts van de woning en een loopdeur vanuit de achtertuin.

Parkeren
De opritten rechts en links van de woning bieden plaats aan meerdere auto's. Tevens is er in de straat voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- De woning is rustig gelegen in het autoluwe Gaarshof op een perceel van 477 m2;
- De werkkamer met inloopkast op de begane grond kan heel goed als slaapkamer gebruikt worden;
- In de badkamer en in de inloopkast zijn de voorzieningen voor een tweede toilet al getroffen, ook de toiletpot is aanwezig. Aan de koper de keus waar deze toilet komt;
- De twee grote dakkapellen, de werkkamer en slaapkamers zijn voorzien van kunststof draai-/kiepramen. De schuifpuien aan de achterzijde van de woning zijn voorzien kunststof kozijnen en deuren. De voorzijde van de woonkamer, de bijkeuken en garage zijn voorzien van houten kozijnen, ramen en deuren. Allen voorzien van dubbele beglazing;
- De gehele woning is voorzien van gestucte wanden en plafonds. De begane grond en badkamer zijn voorzien van een donkere tegelvloer, de overloop en slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer;
- De woning is geheel gemoderniseerd en strak afgewerkt. De koper hoeft alleen nog maar de puntjes op de i te zetten.;
- Voor de cv-ketel is een huurcontract afgesloten. Dit contract kan overgenomen worden.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
122 m2 woonoppervlakte
477 m2 perceeloppervlakte
436 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1978