ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Gareelstraat 34, 4851 TH, ULVENHOUT

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE, CARPORT, 3 SLAAPKAMERS EN HEERLIJKE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN MET VEEL PRIVACY.
Deze woning heeft een lichte woonkamer met semi open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, een douche op de eerste verdieping en een bergzolder op de tweede verdieping. De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere auto's. Een zonnige tuin met stenen carport en garage/berging maken deze woning zeer aantrekkelijk. De woning is goed onderhouden, degelijk gebouwd en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden. Kortom een woning met potentie!

Centraal gelegen in Ulvenhout op een rustige en kindvriendelijke locatie, op loopafstand van basisscholen en het Ulvenhoutse Bos. De woning ligt op een perceel van circa 267 m2, op steenworp afstand van de dorpskern met diverse winkels, supermarkten, horeca, sociaal cultureel centrum De Pekhoeve, het prachtige Markdal en sportfaciliteiten. Ook de gezellige Ginnekenmarkt, het bruisende centrum van Breda, de internationale school en de uitvalswegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Tilburg/Eindhoven) liggen op zeer korte afstand.

Indeling

Begane grond

Entree/hal met garderobenis, geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet, trapkast met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer en spachtelputz wanden.
De lichte woonkamer (circa 5.65/3.50 x 6.00 m) is voorzien van een houten vloer, spachtelputz wanden en inbouwspots en staat in open verbinding met de keuken. Aan de achterzijde hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
De keuken (circa 2.00 x 3.20 m) heeft een rechte opstelling en is voorzien van een kunststof aanrechtblad, rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diverse boven- en onderkasten, lades, een deur naar de achtertuin en biedt toegang tot de ruime bijkeuken.
De bijkeuken (circa 2.95 x 2.00 m) is half betegeld, voorzien van een tegelvloer en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot de doucheruimte (circa 2.00 x .0.95 m) met douche en vaste wastafel en 3 slaapkamers.
Slaapkamer I (circa 3.50 x 2.05 m) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer II (circa 3.15 x 3.90 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer en vaste kasten.
Slaapkamer III (circa 2.35 x 2.90 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer en vaste kast.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken met opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit Proline, 2016).

Tuin
De zonnige achtertuin is circa 17,5 meter diep en bereikbaar vanuit de keuken en de oprit naast de woning. De tuin biedt optimale privacy, is gelegen op het zuidwesten en voorzien van diverse terrassen, diverse borders met vaste planten, bomen, overkapping en een groentekas.

Garage
De garage (circa 3.00 x 6.60 m) is bereikbaar vanuit de achtertuin en via een dubbele garagedeur aan de opritzijde en voorzien van elektra.

Carport
De ruime stenen carport (circa 2.80 x 6.70 m) is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. De carport is ook via een poort aan de tuinzijde bereikbaar.

Parkeren
Naast het parkeren op de oprit is er ook in de straat voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is goed onderhouden, degelijk gebouwd en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (m.u.v. raam in voordeur en bijkeuken);
- aan de achterzijde van de woonkamer hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm, de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van screens;
- de hal, toiletruimte en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer, de woonkamer en keuken beschikken over een houten vloer en de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer;
- diverse muur- en plafondafwerking;
- zonnige privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidwesten;
- gelegen nabij de beide basisscholen;
- kindvriendelijke en rustige locatie nabij het Ulvenhoutse bos en de dorpskern van Ulvenhout.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 56 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
84 m2 woonoppervlakte
267 m2 perceeloppervlakte
263 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1965