ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Generaal van der Plaatstraat 26, 4811 RG, BREDA

HET IS MOMENTEEL HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM NOG EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.
WENST U GRAAG OP DE RESERVELIJST TE STAAN, DAN VERZOEKEN WIJ U VRIENDELIJK DIT AAN ONS TE LATEN WETEN. EXCUSES VOOR DIT ONGEMAK.

OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN BREDA GELEGEN SFEERVOLLE VOOROORLOGSE WONING MET VRIJ UITZICHT.
Deze gemoderniseerde woning heeft naast een lichte woonkamer met open keuken, 4 slaapkamer, 2 badkamers en multifunctionele zolderruimte met mogelijkheid voor een 5e slaap- en/of werkkamer. Het betreft een royaal sfeervol woonhuis uit de jaren '30 met diverse authentieke elementen, o.a. erkers, hoge plafonds, glas-in-lood ramen en paneeldeuren. De woning heeft een voortuin en achtertuin met berging en achterom.

Het is geweldig wonen in Oud Boeimeer, een rustige wijk in Breda Zuid binnen de singels met de gezelligheid van het centrum op loopafstand en de rust van het Mastbos op fietsafstand. Schuin tegenover de woning loopt rivier de Mark onder de Boeimeersingel door richting het Boeimeerpark. Twee basisscholen, winkels voor de dagelijkse boodschappen, het Van Sonsbeeckpark en zwembad op loopafstand. De Ginnekenmarkt, station Breda, de bioscoop, het Chassé theater, middelbare scholen, het hoger beroepsonderwijs en diverse sportverenigingen op fietsafstand. De autosnelwegen A16, A27 en A 58 zijn eenvoudig en snel te bereiken, via de zuidelijke rondweg.
Kortom, een parel in het zuiden van Breda!

INDELING

Begane grond
Entree/hal (circa 5.25 x 1.85 m) met trapopgang naar de eerste verdieping, praktische verdiepte trapkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.
De lichte woonkamer (circa 9.15 x 3.45 m) is voorzien van een eiken houten vloer, strakke schouw met houtkachel, erker met glas-in-lood ramen en openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
De open keuken (circa 3.15 x 1.85 m) is voorzien van een tegelvloer en witte keuken in hoekopstelling met composiet aanrechtblad, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, rvs fornuis met 4-pitten en een wokbrander, rvs afzuigkap diverse laden, boven- en onderkasten en losse koel- vriescombinatie.

Eerste verdieping
De overloop, voorzien van een eiken houten vloer, biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping.
Badkamer I (circa 3.50 x 1.90 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een zwevend toilet, douchecabine met thermostaatkraan, ligbad met eveneens een thermostaatkraan, handdoek radiator, dubbele wastafel met mengkraan en verwarmde spiegel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en een gestuct plafond met inbouwspots.
Slaapkamer I (circa 4.40 x 3.50 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een eiken houten vloer en vaste kast.
Slaapkamer II (circa 3.85 x 3.50 m) is gelegen aan de voorzijde van woning en voorzien van een erker, eiken houten vloer en vaste kast.
Slaapkamer III (circa 2.25 x 1.90 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van een eiken houten vloer. De twee slaapkamers aan de voorzijde bieden een prachtig mooi uitzicht over rivier de Mark.

Tweede verdieping
De grote zolderruimte (circa 4.20 x 5.45 m) is bereikbaar via een afgesloten trapopgang, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een eiken houten vloer, dakkapel, twee dakramen en bergruimte achter de schotten. Op deze multifunctionele zolder zijn de houten spanten nog mooi in het zicht. De nokhoogte is hier 3.95 m waardoor het creëren van een extra slaap-/werkkamer én eventuele bergzolder heel goed mogelijk is. Vanuit de zolderruimte zijn de wasruimte en de 4e slaapkamer met badkamer te bereiken.
De wasruimte is voorzien van twee louvre deuren en een aansluiting voor zowel wasmachine als droger. Tevens is hier de cv-ketel (Nefit Topline 2008) gesitueerd.
Slaapkamer IV (circa 3.22 x 3.80 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een houten vloer, raam in de voorgevel en twee extra dakramen in de schuine kap. Ook hier zijn de houten spanten nog mooi in het zicht. Vanuit deze slaapkamer is de 2e badkamer te bereiken.
Badkamer II (circa 2.20 x 1.55 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een douche met thermostaatkraan, zwevend toilet, fonteintje en dakraam.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 9.50 x 5.75 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer, de keuken en via de achterom. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, een buitenkraan en stenen berging.
De berging (circa 3.50/2.55 x 2.00 m) is voorzien van elektra.

Parkeren
In de wijk Oud Boeimeer geldt betaald parkeren. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de Gemeente. De kosten voor een basisvergunning- (1e auto) bedragen € 4,- per maand en de kosten voor een jaarvergunning (2e auto en meer) € 8,- per maand.

Bijzonderheden
- de gehele woning is voorzien van strak gestucte wanden en plafonds;
- de woonkamer, overloop, slaapkamers op de eerste verdieping en zolderruimte zijn voorzien van eiken houten vloeren;
- de woning beschikt over twee badkamers en 4 slaapkamers. Uitbreiding naar 5 slaapkamers is eenvoudig te realiseren;
- de woning beschikt nog over authentieke details zoals erkers, glas-in-lood ramen, paneeldeuren en hoge plafonds;
- de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas (m.u.v. de glas-in-lood ramen) en de begane grond is aan de achterzijde voorzien van rolluiken;
- de woning is gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie met alle voorzieningen dichtbij.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
131 m2 woonoppervlakte
128 m2 perceeloppervlakte
476 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1933