ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Graaf Hendrik III laan 113c, 4819 CC, BREDA

OP EEN ZEER GEWILDE LOCATIE, IN DE WIJK BOEIMEER, GELEGEN RUIM 3-KAMER APPARTEMENT. Het sfeervolle appartement is gelegen op de vierde woonlaag en beschikt over een zonnig balkon aan de achterzijde, royale woonkamer (voorheen 2 kamers), keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer grote berging en gemeenschappelijke tuin. Het appartement is nagenoeg naast de winkels op het Graaf Hendrik III plein en op loopafstand van de restaurants en luxe winkels van Oranje Zuid en het bruisende centrum van Breda gelegen. Het Mastbos, de Ginnekenmarkt, het Chassé theater, de bioscoop en diverse sportvoorzieningen liggen op korte fietsafstand en de in- en uitvalswegen aan het einde van de straat. De bushalte van de busverbinding naar o.a. het station tref je bijna voor de deur. Kortom, een heerlijk appartement voor starters!

INDELING

Begane grond
Via de entree met bellentableau, intercom en brievenbussen, komt men in de afgesloten hal met trappenhuis en toegang tot de onderbouw met eigen royale berging van (circa 3.40 x 4.10 m) voorzien van elektra en toegang tot de gemeenschappelijke tuin.

Het appartement op de 4e woonlaag is bereikbaar via het trappenhuis met de meterkast.
De entree/hal (circa 5.50 x 2.50/1.35 m) met vaste garderobekast en biedt toegang tot:
- eetkamer (circa 3.00 x 4.00 m) welke in open verbinding staat met de zitkamer en voorzien is van een vaste open kast;
- zitkamer (circa 4.50 x 5.00 m) is voorzien van een schouw, Frans balkon en vaste kast;
- dichte keuken (circa 2.15 x 4.10 m) voorzien van een originele tegelvloer, een koelkast, vriezer met 3 laden, 4-pits gaskookplaat, recirculatiekap, oven, aansluitpunt voor een wasmachine, cv-ketel netjes weggewerkt in keukenkast, diverse laden en kasten en loopdeur naar het balkon gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer 1 (circa 2.95 x 4.10 m) gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van twee vaste kasten en loopdeur naar het balkon;
- slaapkamer 2 (circa 3.00 x 4.10 m) eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een originele vaste wastafel en twee vaste kasten;
- badkamer (circa 1.65 x 1.35 m) geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en handdoekradiator;
- toiletruimte, half betegeld en voorzien van een duoblok.

Buiten
- het balkon is gelegen op het oosten en voorzien van een vaste kast. Het balkon biedt een heerlijk uitzicht over de gemeenschappelijke tuin achter het appartementencomplex. De gemeenschappelijke tuin heeft een achterom en is tevens bereikbaar vanuit de onderbouw van het appartementencomplex.

Bijzonderheden
- het appartement is voorzien van originele paneeldeuren en acht vaste kasten;
- de voorzijde van het appartement en slaapkamer 2 zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- de keuken en slaapkamer 1 zijn voorzien van houten kozijnen met enkelglas;
- de hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer;
- door het kopen van dit appartement word je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 116,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
88 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
289 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
4de woonlaag

Bouwjaar
1955