Verkocht
E

Graaf Hendrik III laan 129C

4819 CD, BREDA

€ 0 k.k.

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
296 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Royaal en sfeervol 5-kamer appartement op een zeer gunstige locatie in de populaire wijk Boeimeer.
Het appartement heeft een heerlijk lichte woonkamer en suite, drie slaapkamers, dichte keuken, moderne badkamer, aparte toilet, aan de voor- en achterzijde een klein balkon en een grote tuin voor gezamenlijk gebruik. Het appartement beschikt over een ruime privé berging en een grote gezamenlijke fietsenberging in het souterrain.
De luxe winkels van Oranje Zuid, de gezellige Ginnekenmarkt, het Mastbos én het bruisende centrum van Breda zijn op korte fietsafstand gelegen, het openbaar vervoer en twee kleinschalige winkelcentra op loopafstand. Ook ten opzichte van diverse sportverenigingen, basisscholen, middelbaar- en hoger onderwijs is dit appartement zeer gunstig gelegen. Binnen enkele autominuten is de A16 (Antwerpen/Rotterdam) bereikbaar en vanaf de A16 vervolgens de A27 (Gorinchem/Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 (Waalwijk/Den Bosch). Kortom, een heerlijk ruim appartement op een top locatie!

Begane grond
Entree/hal met bellentableau, brievenbussen, intercom, toegang tot de bergingen in het souterrain en trapopgang naar de vierde verdieping.

INDELING

Vierde verdieping
De meterkast bevindt zich op de vierde verdieping in het portiek.
Ruime entree/hal voorzien van een laminaatvloer met toegang tot alle vertrekken.
De royale en lichte woonkamer en suite met glas-in-lood schuifdeuren en een laminaatvloer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De eetkamer (circa 2.65 x 4.45 m) is voorzien van een vaste kast is middels schuifdeuren af te sluiten van de zitkamer.
De zitkamer (circa 5.30 x 4.45 m) is voorzien van een originele schouw, open boekenkast en deur naar het balkon.
Moderne badkamer (circa 2.00 x 1.70 m) met wastafelmeubel voorzien van twee laden, douche met thermostaatkraan en handdoekradiator.
Slaapkamer I (circa 4.20 x 3.10 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Slaapkamer II en III (beiden circa 4.20 x 2.00 m) met vaste kast en eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Keuken (circa 3.00 x 1.95 m) voorzien van originele vaste servieskast, keukenblok voorzien van een rvs spoelbak, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, boven- en onderkasten, losse koel-/vriescombinatie en aansluitpunt voor een wasmachine. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.
Toiletruimte voorzien van duoblok en fonteintje.

Buiten
Grote gemeenschappelijke tuin gelegen op het zuid-oosten.
Balkon I, gelegen op het westen aan de voorzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de woonkamer.
Balkon II, gelegen op het oosten aan de achterzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de keuken.

Berging
In het souterrain gelegen berging (circa 4.15 x 1.95 m ) is bereikbaar via de gezamenlijke entree en de gemeenschappelijke tuin. Tevens is er in het souterrain een grote gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden
- het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en glad gestucte wanden en plafonds;
- de hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, de keuken, badkamer en toilet van een tegelvloer;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 175,76. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, schoonmaak en verlichting algemene ruimten, tuinonderhoud, reservering voor groot en klein onderhoud en de administratiekosten van de vereniging;
- er wordt een niet-bewonersclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.