ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Graaf Hendrik III laan 135B, 4819 CD, BREDA

IN DE GEWILDE WIJK “BOEIMEER” GELEGEN SFEERVOL, ROYAAL 4-KAMER APPARTEMENT OP DE 3E VERDIEPING MET GRATIS PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR.
Het appartement heeft aan de voor- en achterzijde een balkon en een grote tuin voor gezamenlijk gebruik. Het appartement beschikt over een ruime privé berging en een grote gezamenlijke fietsenberging in het souterrain. De Ginnekenmarkt, het Mastbos én het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand gelegen, het openbaar vervoer en twee kleinschalige winkelcentra op loopafstand. Binnen enkele autominuten is de A16 (Antwerpen/Rotterdam) bereikbaar en vanaf de A16 vervolgens de A27 (Gorinchem/Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 (Waalwijk/Den Bosch).

INDELING

Begane grond

Entree/hal met bellentableau, brievenbussen en intercom.

Trapopgang naar de derde verdieping.

De ruime entree/hal (circa 1.68 x 6.10 m) met intercom biedt toegang tot:
- de lichte woonkamer (circa 4.20 x 8.05 m) met openhaard welke toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde van het appartement;
- de geheel betegelde badkamer (circa 1.68 x 1.76 m) met wastafel en douchecabine;
- slaapkamer I (circa 3.08 x 4.07 m) gelegen aan de achterzijde van het appartement met inbouwkast voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur;
- slaapkamer II (circa 2.01 x 4.07 m) met vaste kast eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer III (circa 2.00 x 4.07 m) met vaste kast eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- dichte keuken (circa 2.05 x 2.80 m) van het merk Bruynzeel met opstelplaats voor de HR cv-ketel (Nefit Proline 2015) is voorzien van een originele servieskast, recht keukenblok voorzien van een spoelbak, RVS afzuigkap (Pelgrim), 4-pits gaskookplaat (Pelgrim), oven met grill (Pelgrim), vaatwasser (Pelgrim) en diverse boven- en onderkastjes. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement;
- half betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet.

Balkon I
Gelegen op het westen aan de voorzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de woonkamer.

Balkon II
Gelegen op het oosten aan de achterzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de keuken.
De grote gemeenschappelijke tuin met gezellige picknick banken is gelegen op het zuid-oosten.

Bijzonderheden

Het gehele appartement is voorzien van originele paneeldeuren en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. In de woonkamer ligt een vloer van meranti vloerdelen, in de hal en keuken een geschilderde betonnen vloer en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 148,30. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering (glas- en brandverzekering), verlichting en onderhoud van de algemene ruimten.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Topr meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
286 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1955