ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Graaf Hendrik III laan 137B, 4819 CE, BREDA

HEERLIJK WONEN IN BOEIMEER, TUSSEN HET MASTBOS EN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN BREDA.
Sfeervol jaren ’50 appartement met royale woonkamer en 3 slaapkamers op de 3e verdieping met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement heeft aan de voor- en achterzijde een klein balkon en een grote tuin met picknicktafels voor gezamenlijk gebruik. Het appartement beschikt over een privé berging en een grote gezamenlijke fietsenberging in het souterrain. De Ginnekenmarkt, het Mastbos, het bruisende centrum met gezellige terrassen, café's, restaurants, bioscoop, het Chassé theater én station Breda zijn op fietsafstand gelegen. Het openbaar vervoer en twee kleinschalige winkelcentra op loopafstand. Binnen enkele autominuten is de A16 (Antwerpen/Rotterdam) bereikbaar en vanaf de A16 vervolgens de A27 (Gorinchem/Utrecht), de A58 (Tilburg/Eindhoven) en de A59 (Waalwijk/Den Bosch). Kortom, een heerlijk appartement op een zeer gewilde locatie!

Begane grond
Entree/hal met bellentableau, brievenbussen, intercom, afgesloten toegang tot de privé berging en gezamenlijke fietsenberging en trapopgang naar de derde verdieping.

Indeling
Entree/hal met toegang tot:
- de royale en lichte woonkamer (circa 8.00 x 4.20 m), eetkamer met vaste kast door boog gescheiden van de zitkamer, eveneens met een vaste kast, schouw met gashaard, boekennis en toegang tot het intieme balkon aan de voorzijde van het appartement gelegen op het westen;
- keuken (circa 1.85 x 3.35 m) voorzien van een vaste servieskast, keukenblok voorzien van spoelbak, 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, aansluiting voor wasapparatuur en in een keukenkastje weggewerkte geiser. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer I (circa 3.05 x 4.15 m) gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer II (circa 2.00 x 4.15 m) met vaste kast gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer III (circa 2.00 x 4.15 m) met vaste kast gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- badkamer met ligbad, vaste wastafel en ventilator kachel;
- toiletruimte voorzien van een duoblok.

Buitenruimte
Balkon I
Gelegen op het westen aan de voorzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de woonkamer.
Balkon II
Gelegen op het oosten aan de achterzijde van het appartement en bereikbaar vanuit de keuken.
Grote gemeenschappelijke tuin is gelegen op het zuid-oosten en alleen bereikbaar voor bewoners via een poort.

Berging
Zowel via een deur aan de zijkant van het complex als vanuit de entree/hal zijn de privé berging (circa 1.90 x 4.15 m) en de gezamenlijke fietsenberging te bereiken.

Parkeren
Gratis openbaar parkeren voor de deur.

Bijzonderheden
- Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, originele paneeldeuren met nieuw deurbeslag;
- De deuren naar de balkons en ramen in de slaapkamers zijn voorzien van een hor;
- Alle op maat gemaakte (rol)gordijnen blijven achter;
- In de woonkamer, hal en slaapkamers II en III ligt een laminaatvloer. In slaapkamer I ligt vloerbedekking.
De badkamer, keuken en toilet zijn voorzien van een tegelvloer;
- Alle wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk. Een wand in de eetkamer en in slaapkamer I zijn voorzien van behang;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 146,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, verlichting en onderhoud van de algemene ruimten en gezamenlijke tuin en reservering groot onderhoud.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
270 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1955