ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Grote Spie 115, 4819 CP, BREDA

HEERLIJK WONEN TUSSEN HET MASTBOS EN BRUISENDE CENTRUM VAN BREDA
Op de 4e verdieping van appartementen complex “Kortenaer” in de gewilde woonwijk Boeimeer gelegen ruim 3-kamer appartement met 2 balkons en een privé berging op de begane grond. Het royale appartement is keurig onderhouden en voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer, dichte keuken, toiletruimte, badkamer en aparte wasruimte. Het appartement ligt op loopafstand van twee kleine winkelcentra aan de Langendijk en Graaf Hendrik III-plein, de tandarts, apotheek, fysiotherapeut, huisarts en bushalte. Ook het bruisende centrum van Breda, het Mastbos en diverse uitvalswegen bevinden zich op zeer korte afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het gebouw en er is een gezamenlijke fietsenstalling. Kortom, heerlijk wonen zonder zorgen!

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, brievenbussen, bellentableau en intercom met videofoon, afgesloten hal met lift, toegang tot het trappenhuis, de privé berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Vierde verdieping
Entree met toegang tot de royale, centraal gelegen hal met garderobenis en videofoon, welke toegang geeft tot de keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, toilet en vaste kast ten behoeve van wasapparatuur.
Dichte keuken (circa 2.90 x 2.95 m) voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, rvs spoelbak, onder- en bovenkasten. Tegenover het aanrecht een inbouw koelkast (Bosch) en aparte vriezer met 3 laden (Bosch), kastjes en eethoek. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.
Via dubbele deuren is de ruime woonkamer (circa 6.55 x 5.10 m) bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een prachtig gestuct plafond, erker en toegangsdeur met vliegenhor naar het balkon aan de achterzijde van het appartement.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
Praktische vaste kast met aansluiting voor een wasmachine en droger.
Slaapkamer I (circa 3.50 x 5.10 m) rustig gelegen aan de voorzijde van het appartement en toegang tot de badkamer.
De badkamer (circa 1.85 x 2.50 m) is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van inloopdouche met glazenwand en thermostaatkraan, elektrische kachel en een wastafelmeubel met mengkraan, spiegel, verlichting en kastruimte.
Slaapkamer II (circa 4.35 x 3.00 m) eveneens rustig gelegen aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een vaste wastafel en biedt toegang tot het 2e balkon.

Buiten
Balkon I is gelegen op het zuidoosten, bereikbaar via de woonkamer en de keuken en biedt een mooi vrij uitzicht op de Graaf Hendrik III-laan en de Kortenaerlaan. Dit balkon is voorzien van een zonnescherm ter hoogte van de woonkamer en een verticaal zonnescreen ter hoogte van de keuken. Tevens is er een praktische bezemkast op de dit balkon.
Balkon II is rustig gelegen op het noordoosten, aan de voorzijde van het appartementencomplex en bereikbaar vanuit slaapkamer II.

Berging
De privé berging is gelegen op de begane grond en bereikbaar vanuit de centrale hal en de parkeerplaats. De bewoners hebben ook de beschikking over een gezamenlijke fietsenstalling.

Parkeren
Rondom het appartementencomplex is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Slaapkamer I is voorzien van aluminium kozijnen met draai-/kiepraam en dubbel glas;
- Het gehele appartement is voorzien van strak gestucte plafonds met platte plint. In de hal en woonkamer een luxe dubbele én verdiepte plint;
- De hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 240,85 en het voorschot stookkosten € 65,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering (glas- en brandverzekering), verlichting en onderhoud van de algemene ruimten en reservering van groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
95 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
310 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
4de woonlaag

Bouwjaar
1970