Verkocht
C

Heksenwiellaan 125

4823 HD, BREDA

€ 450.000 k.k.

Oppervlakte
139 m2 woonoppervlakte
238 m2 perceeloppervlakte
397 m3 inhoud

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

WONEN EN WERKEN AAN HUIS OF GEBRUIK HET VRIJSTAANDE MULTI-FUNCTIONEEL BIJGEBOUW MET EIGEN ENTREE ALS CHILLRUIMTE VOOR DE KIDS OF LOGEERRUIMTE VOOR VRIENDEN EN FAMILIE
Twee-onder-een-kapwoning met lichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, ruime badkamer, zonnige en veel privacy biedende tuin, garage én multi-functioneel bijgebouw. Het multi-functioneel bijgebouw heeft een eigen ingang aan het Koeienblok en is voorzien van hal, toilet, kantoor en kamer met pantry.
Deze fijne woning is gelegen in de populaire wijk Overkroeten (Haage Beemden). Op korte afstand van de Asterdplas, winkelcentrum Heksenwiel, bibliotheek, diverse lagere- en middelbare scholen, kinderopvang, buitenspeel- en sportfaciliteiten, sportverenigingen en landgoed De Burgst. Op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda, het Haagse Beemdenbos, het pontje naar Terheijden, station Breda-Prinsenbeek, station Breda, hogescholen en de Internationale school. De uitvalswegen richting Rotterdam/Antwerpen (A16), Tilburg/Eindhoven (A58) en Utrecht (A27) zijn zeer goed bereikbaar. Kortom, een heerlijke gezinswoning met extra mogelijkheden door de multi-functionele vrijstaande ruimte.

INDELING

Begane grond
Zij-entree, hal met meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 3-fasen krachtgroep), toilet, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.
De toilet is geheel betegeld en voorzien van een zwevend closet en fonteintje.
De L-vormige woonkamer (circa 8.40 x 2.60/6.50 m) heeft door de twee speelse erkers in de voor- en zijgevel een mooie lichtinval. De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en lichte tegelvloer, doorlopend vanuit de hal en keuken.
De open keuken (circa 2.40 x 2.60 m) in hoekopstelling is voorzien van marmeren aanrechtblad, hoge koelkast (Liebherr) met drie laden, oven (Bosch), 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap (Bosch), carrouselkast, 1,5 rvs spoelbak met mengkraan, vaatwasser (Bosch), boven- en onderkasten en een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime lichte overloop met raam in de zijgevel, trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de drie slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer I (circa 3.65 x 2.00 m) is voorzien van een laminaatvloer en gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.65 x 3.10 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van inbouwkasten en laminaatvloer.
Slaapkamer III (circa 4.05 x 2.10 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.
De royale badkamer (circa 2.40 x 3.00 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning, geheel betegeld en voorzien van een duoblok, ligbad met thermostaatkraan, handdoekradiator, douchecabine met thermostaatkraan en wastafel op zuil.

Tweede verdieping
Grote zolder, slaapkamer IV (circa 5.60 x 5.20 m) voorzien van een op maat gemaakte kastenwand met daarin de opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit trendline 2018). Deze zolderkamer is voorzien van bergruimte achter de schotten aan de voor- en achterzijde, opstelplaats voor de unit van de mechanische ventilatie, aansluitpunt voor de wasmachine en Velux dakraam met verduisteringsgordijn.

Tuin
De voor- en zijtuin zijn voorzien van vaste beplanting, een vijver en houten hekwerk.
De veel privacy biedende ruime achtertuin is gelegen op het zuidwesten, voorzien van bestrating, vaste beplating, bomen, een waterval en biedt uit het zicht plaats voor de kliko's. Over de volle breedte van de woning is een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De tuin heeft aan de zijkant een poort met toegang naar de straat, het Koeienblok. Vanuit de tuin zijn tevens het multi-functioneel bijgebouw en de garage te bereiken.

Multi-functioneel bijgebouw
De ingang van het multi-functioneel bijgebouw is gelegen aan het Koeienblok (zijstraat van de Heksenwiellaan).
Entree, hal met toegang tot het toilet en de kantoorruimte.
De toilet is half betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.
De kantoorruimte (circa 2.95 x 2.90 m) voorzien van een tegelvloer met toegang tot de multi-functionele ruimte/kamer.
Multi-functionele ruimte/kamer (circa 4.05 x 3.05 m) is voorzien van een pantry, tegelvloer, raam met zonnescreen en deur naar de achtertuin.
Dit multi-functioneel bijgebouw was ooit in gebruik als praktijk van een verloskundige, momenteel wordt deze ruimte gebruikt als chillruimte en logeerruimte voor vrienden en familie.

Garage/parkeren
De garage (circa 6.00 x 3.00 m) gelegen achterin de tuin en bereikbaar via het Koeienblok is voorzien van een kanteldeur, elektra en deur naar de achtertuin. Zowel voor als naast de woning is voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is uitermate geschikt voor een aan huis gebonden beroep (bestemming wonen & bedrijvigheid) door het vrijstaande multi-functioneel bijgebouw met eigen entree, twee ruime kamers en apart toilet gelegen aan het Koeienblok;
- de woning is voorzien van houten kozijnen (m.u.v. de kunststof schuifpui) met dubbel glas en heeft energielabel C;
- de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een doorlopend lichte tegelvloer;
- de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer (m.u.v. de badkamer);
- de ruime zonnige achtertuin op het zuidwesten biedt optimale privacy.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.