ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Heusdenhoutseweg 69, 4817 NA, BREDA

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW OP EEN PRACHTIG PERCEEL VAN MAAR LIEFST 700 M2.
Deze ruime vrijstaande woning heeft naast een tuingerichte woonkamer, woonkeuken en bijkeuken ook een slaapkamer, badkamer en werkkamer op de begane grond. Op de verdieping een royale hobbykamer, slaapkamer en wasruimte. De woning is ontworpen door het Bredase architectenburo Ruys en Bolder en gelegen in de wijk Heusdenhout (Breda-Oost) op de hoek van de Heusdenhoutseweg en Draaiboom, naast Landgoed Weilust. Winkelcentrum Bisschopshoeve, KBS Weilust en Paramedisch Centrum Heusdenhout zijn op loopafstand te bereiken. Diverse sportverenigingen, middelbare- en hogescholen, het bruisende centrum, station Breda en het Mastbos zijn op fiestafstand gelegen. Nagenoeg voor de deur is een bushalte met rechtstreekse verbinding naar het station en het centrum. Ook de A27, A58 en A16 zijn binnen een paar autominuten te bereiken. Kortom, een hele fijne woning op een gewilde locatie!

Indeling

Begane grond
Entree hal met meterkast, voorzien van een plavuizenvloer geeft toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer, werkkamer, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De tuingerichte en lichte woonkamer (circa 4.60 x 10.10 m) is voorzien van een schuifpui en openslaande deuren naar de tuin, een open haard met natuurstenen schouw, plavuizenvloer en vloerverwarming.
De woonkeuken (circa 3.30 x 4.60 m) heeft een keuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, ronde rvs spoelbak met mengkraan, vaatwasser, carrouselkast, apothekerskast, koelkast en diverse boven- en onderkasten. Ook vanuit de keuken is de tuin te bereiken via een schuifpui.
Bijkeuken (circa 4.65 x 2.50 m) voorzien van vaste kasten, gootsteenkast en aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is de keuken, de garage en tuin te bereiken.
Masterbedroom (circa 3.15 x 4.60 m) voorzien van een vaste kastenwand en rolluiken biedt toegang tot de badkamer.
Badkamer (circa 2.10 x 2.90 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad en douchecabine, beiden met thermostaatkraan, een zwevend toilet, dubbele wastafel, kasten, spiegelwand en inbouwspots.
Werkkamer (circa 3.30 x 3.40 m) is voorzien van een plavuizenvloer en vloerverwarming.
Toilet in de hal is geheel betegeld en voorzien van een duoblok, fonteintje en mechanische ventilatie.

Eerste verdieping
Via een vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken.
Hobbykamer (circa 5.15 x 4.60 m) voorheen overloop en grote slaapkamer, wordt momenteel gebruikt als biljartkamer. Deze ruimte is eenvoudig weer terug te brengen in de originele staat (overloop en slaapkamer). Vanuit de hobbykamer is via een vlizotrap de vliering te bereiken. Handig voor het opbergen van kerstspullen, kampeerspullen etc.
Slaapkamer (circa 3.05 x 3.30 m) voorzien van een kastenwand met schuifdeuren en een vaste kast met opstelplaats voor de cv-ketel.
Wasruimte (circa 1.50 x 1.15 m) is geheel betegeld en voorzien van een vaste wastafel en voorbereiding voor een toilet.

Tuin
De tuin rondom de woning is fraai en sfeervol aangelegd, biedt optimale privacy en is voorzien van diverse terrassen, gras, borders met vaste planten, bomen en een buitenkraan. Tevens is er ruimte voor de kliko's welke mooi uit het zicht achter een haag staan. De tuin is gelegen op het zuid/zuidoosten, biedt de gehele dag zon en is afgesloten middels twee sierpoorten.

Garage/carport
De garage (circa 3.40 x 4.65 m) is voorzien van een kastenwand en openslaande deuren naar de carport en tevens bereikbaar via de bijkeuken. De carport (circa 5.70 x 5.05 m) biedt plaats aan twee auto's, is voorzien van een buitenkraan en bereikbaar via de oprit.

Parkeren
De Heusdenhoutseweg biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is levensloopbestendig;
- de gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- de begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- de gehele woning heeft diverse plafond-, wand- en vloerafwerking;
- deze semi-bungalow biedt heel veel ruimte en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Oppervlakte
166 m2 woonoppervlakte
700 m2 perceeloppervlakte
643 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1975

Brochure

download brochure