ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Hogestraat 28, 4891 CB, RIJSBERGEN

WONEN IN EEN SFEERVOLLE EN VERRASSENDE VRIJSTAANDE WONING MET MULTIFUNCTIONELE RUIMTE OP EEN RUIM PERCEEL MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT OVER DE WEILANDEN EN DE AA OF WEERIJS AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN RIJSBERGEN EN OP KORTE AFSTAND VAN BREDA.
Deze vrijstaande woning, gebouwd in de stijl van de Bossche School, heeft een verrassende indeling met de woonkamer en keuken vanaf de voorzijde van de woning gezien op de begane grond en de slaapkamers en badkamer grenzend aan de tuin een verdieping lager. Het bijgebouw heeft alle faciliteiten en is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een combinatie van wonen en werken.

Rijsbergen met een rijk verenigingsleven wordt gekenmerkt door een landelijke ligging en ligt binnen handbereik van Bourgondisch Breda. Het centrum op loopafstand voorziet in alle dagelijkse boodschappen, sport- en gezondheidsvoorzieningen. Er is een lagere school, zwembad en er zijn gezellige horecagelegenheden. Ook de snelwegen A16 (Rotterdam, Breda, Antwerpen) en A58 (Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Eindhoven) liggen in de nabijheid.

INDELING

Begane grond

Entree/hal (circa 3.30 x 2.40 m) met garderobe nis, meterkast, toiletruimte en trap met toegang naar de benedenverdieping. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. In een ruimte/vliering boven de hal is de opstelplaats van de cv-ketel (Remeha Tzerra Ace HR 2018). Via de deur met glas is de sfeervolle woonkamer (circa 9.15 x 4.80 m) met gashaard bereikbaar. Vanaf hier heb je prachtig vrij uitzicht over de parkachtige tuin, weilanden en de Aa of Weerijs. De bovenlichten en raampartijen geven veel licht en doordat het dak en de spanten zichtbaar zijn, wordt een ruimtelijk gevoel ervaren. Via openslaande tuindeuren is er toegang tot een groot zonnig dakterras (circa 7.10 x 2.95 m), waar het vanaf het vroege voorjaar al heerlijk toeven is. Aan deze zijde hangt een groot zonnescherm (elektrisch bedienbaar) en via een trap aan de zijkant is er toegang tot de achtertuin. De keuken (circa 3.80 x 2.40 m), welke af te sluiten is via schuifdeuren, ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een L-opstelling met natuurstenen werkblad, spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser op stahoogte, oven met duo cook functie, koelkast, magnetron, pannen- en bestekladen, carrousselkast en voldoende kastruimte. De gehele begane grondvloer (m.u.v. de toiletruimte) is voorzien van een eiken houten vloer met vloerverwarming.

Benedenverdieping

Via een trap is de hal (circa 2.30 x 4.80 m) bereikbaar, welke toegang geeft tot 4 slaapkamers, de badkamer en de toegangsdeur naar de tuin.
- Slaapkamer I (circa 3.80 x 2.45 m), bereikbaar via een schuifdeur en voorzien van een laminaatvloer;
- Slaapkamer II / kastenkamer (circa 3.80 x 2.30 m), eveneens bereikbaar via een schuifdeur en voorzien van een laminaatvloer;
Beide kamers zijn indien gewenst makkelijk samen te voegen tot 1 grote slaapkamer met een aparte toegangsdeur naar de badkamer.
- Slaapkamer III (circa 2.85 x 4.80 m) met toegang tot een kastenkamer (circa 4.10 x 2.30 m) en voorzien van een laminaatvloer;
- Slaapkamer IV (circa 5.10 x 2.70 m) met een openslaande deuren naar de tuin en voorzien van vloerbedekking;
- Badkamer (circa 5.10 x 2.25 m) voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, verzonken ligbad, zwevend toilet en elektrische verwarming;
- Wasruimte, bereikbaar via de badkamer, met aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Tuin
De fraai aangelegde voortuin is voorzien van diverse hagen, bomen, borders met vaste beplanting en een verhard pad naar de voordeur. De zonnige parkachtige achtertuin, gelegen op het zuidwesten, biedt zeer veel privacy en heeft meerdere terrassen, gazon, prieel, plantenborders, bomen, fietsenberging en kippenhok. De achtertuin is bereikbaar via een oprit welke kan worden afgesloten middels een dubbele deur en een poort aan de zijkant van de woning. Aan de kant van de slaapkamer is een bezemkast en uitstortgootsteen. De tuin loopt over in het natuurlijke weidegebied rond de Aa of Weerijs.

Bijgebouw

Geschakeld aan het woonhuis bevindt zich het twee verdiepingen tellende bijgebouw/tuinhuis (circa 3.80 x 6.35/ 9.05 m). Hier zijn alle faciliteiten aanwezig. Zo is de woonruimte met 2x vier openslaande tuindeuren snel te veranderen in een overdekt terras. Er is een pantry en toilet. Boven is een zeer ruime slaapkamer (over de lengte van het gehele gebouw) met aan drie zijden ramen, bergruimte en een badkamer met wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden

- De woning is gebouwd in de stijl van de Bossche School en voornamelijk voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- De begane grondvloer is (m.u.v. toiletruimte) voorzien van een eiken houten vloer met vloerverwarming;
- De achterzijde van de woonkamer is voorzien van getint glas en er is een zonnescherm aanwezig;
- De keuken is vernieuwd in 2018;
- De toiletruimte is vernieuwd in 2018
- De badkamer is vernieuwd in 2020;
- Multifunctioneel bijgebouw met pantry, toiletruimte en badkamer;
- De hal van de benedenverdieping is voorzien van keramische tegels, de slaapkamers beschikken over een laminaatvloer en vloerbedekking;
- Groot dakterras met zicht op de privacy biedende parkachtige tuin;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gelegen aan de rand van de dorpskern van Rijsbergen;
- Goed bereikbaar en gelegen in een landelijke omgeving.

Algemeen

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
204 m2 woonoppervlakte
1037 m2 perceeloppervlakte
748 m3 inhoud

Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)

Bouwjaar
1986