ZY Makelaars
Volg ons

“ZY is hét persoonlijke makelaarskantoor van Breda en omgeving. Het aangewezen kantoor voor de aankoop van je woning”

Stars

“Professioneel én betrokken”

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Jan Nieuwenhuyzenstraat 44a, 4818 RJ, BREDA

WONEN AAN DE MARK OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN DE POPULAIRE WIJK BOEIMEER
Op een prachtige groene locatie in de "Markflat" gelegen 4-kamer appartement (maisonnette). Het appartement is gelegen in de gewilde en rustige woonwijk Boeimeer op loopafstand van het bruisende stadscentrum. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een mooi uitzicht over het Boeimeerpark en rivier de Mark, welke aan het einde van de straat uit komt in de singel van Breda. Het appartement ligt op de 3e en 4e woonlaag en is voorzien van een lichte woonkamer met deur naar het balkon op het westen, sfeervolle open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een ruime berging in het souterrain. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging, een lift en circa 35 parkeerplaatsen, exclusief voor bewoners. Tevens zijn er openbare parkeerplaatsen aanwezig in de directe omgeving. De maisonnette is uitstekend gesitueerd ten opzichte van winkels, café's, restaurants, theater, bioscoop, het Mastbos, diverse sportfaciliteiten, het station Breda en toegangswegen naar o.a. de A16 en A27. Kortom, een ideale locatie voor jong én oud!

INDELING

Begane grond:
Gezellig ingerichte centrale entree met trappenhuis en lift, welke toegang geven tot de galerij.

Derde woonlaag:
Entree/tochtportaal met twee vaste kasten (garderobe- en meterkast) en toegang tot gang met trapopgang naar eerste verdieping, praktische trapkast, half betegeld toilet en open keuken. De sfeervolle open keuken (circa 3.60 x 3.25/4.40 m) in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak voor het raam en Miele vaatwasser. Vanuit de open keuken is de woonkamer (circa 4.50 x 4.70/6.25 m) bereikbaar. De lichte woonkamer biedt uitzicht over de Mark, is voorzien van een vaste kast met inbouwspots, erker en deur naar het balkon (circa 2.75 x 1.60 m).

Verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer I (circa 4.55 x 3.25 m) gelegen aan de achterzijde met prachtig uitzicht over de Mark, kastenwand en originele vaste kast. De badkamer (circa 1.75 x 2.60 m) is voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Slaapkamer II (circa 2.60 x 4.00 m) gelegen aan de voorzijde met vaste kast. Slaapkamer III (circa 1.90 x 2.40 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaste kast.

Souterrain:
- ruime privé berging (circa 2.20 x 4.95 m);
- gemeenschappelijke fietsenberging.

BIJZONDERHEDEN
- aan de voorzijde heeft het appartement kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde houten kozijnen met dubbele beglazing;
- in de gang, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers ligt laminaat, de badkamer en toilet zijn voorzien van een tegelvloer;
- het parkeerterrein behorende bij het complex is voorzien van slagbomen. Voor alle eigenaren wordt maximaal één parkeerkaart beschikbaar gesteld.

Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 223,00. In de servicekosten zijn opgenomen: de opstal- en glasverzekering, onderhoud tuin en parkeerplaats, kosten voor de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

ALGEMEEN
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
88 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
279 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
1956