ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Johan Metzelaarstraat 21, 4827 GL, BREDA

MODERNE EN ENERGIEZUINIGE WONING MET VRIJ UITZICHT EN PRIVE PARKEERPLAATS OP KINDVRIENDELIJKE LOCATIE.
Je kunt hier zo je meubels in zetten, met recht instapklaar! Deze ruime woning met 3 slaapkamers, grote open zolder, waar eenvoudig een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden, heeft een sfeervolle tuin en ligt in het kindvriendelijke deel Geeren-Zuid van de wijk Hoge Vucht. Voor de basisschool en een speelveld met klim- en speeltoestellen hoef je de straat maar over te steken. Het is een ruim opgezette groene wijk met veel voorzieningen voor jonge gezinnen. Op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Hoge Vucht met een breed winkelaanbod, scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en weekmarkt. De kinderboerderij, de sportboulevard, het bruisende centrum en station Breda zijn op enkele fietsminuten bereikbaar. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en de A58 (Tilburg/Eindhoven) bereikbaar. Kortom, heerlijk wonen voor jonge gezinnen!

Indeling

Entree/hal, voorzien van een gietvloer met vloerverwarming. garderobenis en meterkast geeft toegang tot de toilet, de trapopgang naar eerste verdieping en de sfeervolle woonkamer met open keuken.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een modern zwevend toilet, fonteintje en vloerverwarming.
De sfeervolle woonkamer (circa 4.85 x 5.15 m) is tuingericht en voorzien van een moderne gietvloer, voorzien van vloerverwarming, een schuifpui naar de achtertuin en praktische vaste kast onder de trap met unit voor de vloerverwarming. De luxe open keuken (circa 3.90 x 2.75 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en eveneens voorzien van een gietvloer. De moderne luxe keuken in hoekopstelling is voorzien van een houten aanrechtblad met laminaatfinish, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, inductiekookplaat, recirculatiekap, koelkast, vriezer (2 grote laden en smalle lade voor ijsblokjes), combi-oven, diverse laden en kasten. Vanuit de keuken is er heerlijk vrij uitzicht.

Eerste verdieping
De overloop voorzien van een gietvloer biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en tweede verdieping.
De geheel betegelde badkamer (circa 2.90 x 2.30 m) is voorzien van een inloopdouche met glazendeur en thermostaatkraan, modern zwevend toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator. De voorzieningen voor een ligbad zijn aanwezig en de centrale afzuiging is te bedienen met een draadloze afstandsbediening;
Slaapkamer I (circa 4.00 x 2.80 m) is gelegen aan de voorzijde, voorzien van een gietvloer en biedt een heerlijk vrij uitzicht;
Slaapkamer II (circa 4.65 x 2.80 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een gietvloer;
Slaapkamer III (circa 3.15 x 2.30 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een gietvloer.

Tweede verdieping
De royale open zolder (circa 6.45 x 5.15 m) is voorzien van een laminaatvloer, praktische opbergruimten achter de schotten, dakraam aan de achterzijde, aansluitpunt voor wasapparatuur en opstelplaats voor de cv-ketel (2016) en unit van het centraal afzuigsysteem. Op deze verdieping is eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke en sfeervolle achtertuin (circa 5.40 x 10.15 m) is fraai aangelegd en voorzien van een buitenkraan, twee cortenstalen bloembakken. In de zomer is het heerlijk toeven onder de pergola met harmonica zonwering. Achter in de tuin staat een ruime berging, welke is voorzien van elektra. Via een poort en afgesloten achterom is het parkeerterrein schuin achter de woning te bereiken.

Parkeren
Voor de woning is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Op het parkeerterrein schuin achter de woning bevindt zich een privé parkeerplaats voor één auto.

Bijzonderheden
- de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van het energielabel A;
- de woning is met recht instapklaar;
- alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk. In de woonkamer is één wand voorzien van behang;
- de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van een moderne gietvloer (met uitzondering van de toilet en badkamer). De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- de begane grond en slaapkamer I en II zijn voorzien van UTP netwerkaansluitingen t.b.v. bekabeld internet en glasvezel TV;
- een ruime 4e slaapkamer is eenvoudig te creëren op de tweede verdieping;
- er is mechanische ventilatie aanwezig;
- SWK garantie is nog aanwezig op de woning;
- op alle elektrische keukenapparatuur zit nog ruim 1 jaar garantie;
- de woning beschikt over een privé parkeerplaats op het (binnen)terrein achter de woning;
- Er is een Vereniging van Eigenaars voor het onderhoud van het parkeerterrein. De bijdrage bedraagt circa € 150,00 per jaar.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
115 m2 woonoppervlakte
128 m2 perceeloppervlakte
410 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
2016