ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Johan Metzelaarstraat 9, 4827 GL, BREDA

MODERNE, UITGEBOUWDE EN ENERGIEZUINIG WONING MET VRIJ UITZICHT EN PRIVE PARKEERPLAATS OP KINDVRIENDELIJKE LOCATIE.
Deze instapklare ruime woning met 3 slaapkamers, grote open zolder, waar eenvoudig een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden, ligt in het kindvriendelijke deel Geeren-Zuid van de wijk Hoge Vucht. Voor de basisschool en een speelveld met klim- en speeltoestellen hoef je de straat maar over te steken. Het is een ruim opgezette groene wijk met veel voorzieningen voor jonge gezinnen. Op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Hoge Vucht met een breed winkelaanbod, scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en weekmarkt. De kinderboerderij, de sportboulevard, het bruisende centrum en station Breda zijn op enkele fietsminuten bereikbaar. Binnen enkele autominuten zijn de toegangswegen naar de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en de A58 (Tilburg/Eindhoven) bereikbaar. Kortom, heerlijk wonen voor jonge gezinnen!

Indeling

Entree/hal met meterkast, toilet, garderobenis, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de sfeervolle woonkamer.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een modern zwevend toilet en fonteintje.
De sfeervolle woonkamer (circa 7.25 x 5.15 m) is tuingericht en voorzien van een houten vloer, schuifpui naar de achtertuin en praktische vaste kast onder de trap. De luxe open keuken (circa 3.85 x 2.75 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een tegelvloer. De moderne luxe keuken in hoekopstelling is voorzien van een keramieken aanrechtblad, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, carrouselkast, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, afzuigkap, koelkast, vriezer, twee hete luchtovens met magnetron functie, diverse laden en kasten. Vanuit de keuken is er heerlijk vrij uitzicht.

Eerste verdieping
De overloop voorzien van een laminaatvloer biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en tweede verdieping.
De geheel betegelde badkamer (circa 2.85 x 2.30 m) is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, modern zwevend toilet, ligbad en wastafelmeubel met spiegel.
Slaapkamer I (circa 4.00 x 2.80 m) is gelegen aan de voorzijde, voorzien van een laminaatvloer en biedt een heerlijk vrij uitzicht;
Slaapkamer II (circa 4.70 x 2.80 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en eveneens voorzien van een laminaatvloer;
Slaapkamer III (circa 3.15 x 2.30 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping
De royale open zolder (circa 6.40 x 5.15 m) is voorzien van een laminaatvloer, praktische opbergruimten achter de schotten, velux dakraam aan de achterzijde, aansluitpunt voor wasapparatuur en opstelplaats voor de cv-ketel (2016) en unit van het centraal afzuigsysteem. Op deze verdieping is eenvoudig een 4e slaapkamer te creëren.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een ruime berging (circa 2.85 x 2.25 m) welke is voorzien van elektra. Via een poort is het parkeerterrein achter de woning te bereiken.

Parkeren
Voor de woning is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Op het parkeerterrein achter de woning bevindt zich een privé parkeerplaats voor één auto.

Bijzonderheden
- de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van het energielabel A;
- er is mechanische ventilatie aanwezig;
- de woning is met recht instapklaar;
- een ruime 4e slaapkamer is eenvoudig te creëren op de tweede verdieping;
- SWK garantie is nog aanwezig op de woning;
- op alle elektrische keukenapparatuur zit nog ruim 1,5 jaar garantie;
- de woning beschikt over een privé parkeerplaats op het (binnen)terrein achter de woning;
- voor het onderhoud van het parkeerterrein is er een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage bedraagt slechts € 167,25 per jaar.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
133 m2 woonoppervlakte
2079 m2 perceeloppervlakte
470 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
2016

Brochure

download brochure