ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Julianalaan 6, 4851 AD, ULVENHOUT

UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET ULVENHOUTSE BOS EN DE DORPSKERN
Deze uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met 4 slaapkamers, garage en oprit voor meerdere auto's ligt op een zeer gewilde locatie in Ulvenhout. Niet alleen het Ulvenhoutse bos, maar ook het winkelaanbod in de dorpskern, de basisscholen en zwemschool De 3 Berken zijn op loopafstand bereikbaar. Diverse sportverenigingen, waaronder tennis-, voetbal- en hockeyvereniging, het Markdal, het Mastbos, de gezellige Ginnekenmarkt en het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand bereikbaar. De toegangswegen naar de A16, A58 en A27 zijn goed bereikbaar. Deze ruime woning, gebouwd in 1955, kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Indeling
Entree/hal met meterkast en toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, verdiepte trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
De sfeervolle woonkamer (circa 10.50 x 4.00/3.00/5.80 m) met erker, schouw en vaste kast is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en voorzien van een convectorput en aluminium schuifpui. Vanuit de woonkamer is de halfopen keuken en bijkeuken te bereiken. De keuken (circa 2.45 x 2.85 m) is voorzien van een wasmachine aansluiting en tevens bereikbaar vanuit de hal. De bijkeuken (circa 1.60 x 2.25 m) geeft toegang tot de achtertuin. De half betegelde toilet is voorzien van een duoblok. De praktische trapkast is op stahoogte

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer, de drie slaapkamers, het toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping.
De gemoderniseerde badkamer (circa 1.55 x 1.95 m) is geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met mengkraan, een glazen douchecabine met handdouche, stortdouche en thermostaatkraan.
Slaapkamer I (circa 3.50 x 4.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en wastafel.
Slaapkamer II (circa 3.55 x 3.00 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer III (circa 2.55 x 2.90 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning.
De aparte toiletruimte is half betegeld en voorzien van de duoblok.

Tweede verdieping
Bereikbaar via een vaste trap vanaf de overloop van de eerste verdieping.
Ruime voorzolder met opstelplaats voor de cv-ketel, raam in de zijgevel en dakvenster aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer IV (circa 5.50 x 4.00/3.00 m) is zeer ruim en voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en bergruimte achter de schotten aan de voorzijde van de woning.

Tuin
De achtertuin (circa 12.00 m diep) is gelegen op het zuidoosten en voorzien van een royaal terras, borders met vaste planten en bomen. Vanuit de achtertuin zijn de garage en de oprit te bereiken.

Garage
De garage (circa 6.15 x. 2.55 m) verkeert nog in originele staat en is voorzien van elektra, een loopdeur naar de tuin en twee openslaande deuren naar de oprit.

Parkeren
De oprit voor de garage biedt plaats aan meerdere auto's. Tevens kan er in de straat vrij geparkeerd worden.

Bijzonderheden
- de woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. De schuifpui aan de achterzijde is van aluminium en erker aan de voorzijde van de woning is voorzien van dubbele beglazing;
- de woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van originele plafonds;
- de woning is voorzien van diverse wand- en vloerafwerking;
- met modernisering dient rekening gehouden te worden. Laat je inspireren door buren die je voor zijn gegaan met moderniseren.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed circa 65 jaar oud is.
- De niet-bewoningsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
134 m2 woonoppervlakte
300 m2 perceeloppervlakte
475 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1955