Verkocht
F

Kasterleestraat 310

4826 GM, BREDA

€ 250.000 k.k.

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
307 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

RUIM EN LICHT 4-KAMERAPPARTEMENT OP DE 8E VERDIEPING MET FANTASTISCH UITZICHT OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM HOGE VUCHT IN BREDA.
Het appartement heeft een doorzon woonkamer, balkon met uitzicht op het groen, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, toilet en berging op de begane grond. Het complex is gelegen in een rustige en groene omgeving op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Hoge Vucht met een ruim winkelaanbod waaronder 3 supermarkten. Voor een lekkere wandeling loop je zo de polder in en het bruisende centrum, diverse sportverenigingen, AVANS Hogeschool, de BUAS, en station Breda zijn op fietsafstand te bereiken. Ook de toegangswegen richting Rotterdam, Tilburg/Eindhoven, Utrecht, Zierikzee en Antwerpen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Eveneens is de privé berging gelegen op de begane grond. Via het trappenhuis en de lift is de achtste verdieping te bereiken.

Achtste verdieping

Entree/tochtportaal met toegang tot de centrale hal. De ruime centrale hal met meterkast en vaste kast biedt toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer en toiletruimte.

De keuken (circa 3.60 x 2.45 m) is gelegen aan de galerijzijde en voorzien van een rvs spoelbak, 5-pits gasfornuis met oven, recirculatiekap, aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en voldoende kastruimten.

De doorzon woonkamer (circa 3.80 x 8.50 m) geeft toegang tot het zonnige balkon (circa 3.50 x 1.30 m) met een heerlijk vrij uitzicht over het groen.

Slaapkamer I (circa 1.90 x 3.60 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer II (circa 2.70 x 3.60 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer III (circa 2.50 x 3.60 m) is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een laminaatvloer.

De badkamer (circa 2.05 x 1.40/1.00 m) is voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel.

De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een duoblok en fonteintje.

Balkon

Het balkon (circa 3.50 x 1.30 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer, biedt veel privacy, heeft een fantastisch vrij uitzicht over het groen en is gelegen op het oosten.

Berging

De privé berging (circa 3.75 x 2.10 m) is gelegen op de begane grond en bereikbaar vanaf het parkeerterrein voor het complex en is voorzien van elektra.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op eigen terrein voor het appartementencomplex, maar ook in de Kasterleestraat en omliggende straten is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

- het appartement is voorzien van houten kozijnen met kunststof ramen en dubbele beglazing;
- de woonkamer, hal en alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer;
- het appartement is gelegen op de 8e verdieping met vrij uitzicht;
- het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers;
- gelegen op loopafstand van overdekt winkelcentrum Hoge Vucht en op fietsafstand van het centrum en het station van Breda;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 199,19 (exclusief € 300,00 voorschot stookkosten). In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen

- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.