Verkocht
F

Kemelstede 155

4817 SW, BREDA

€ 350.000 k.k.

Oppervlakte
123 m2 woonoppervlakte
160 m2 perceeloppervlakte
419 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

Royale tussenwoning met dichte keuken, 3 slaapkamers (voorheen 4), ruime badkamer en zonnige tuin op het westen op een kindvriendelijke locatie.
Deze lichte tussenwoning is gelegen in een autoluwe straat in de wijk Heusdenhout met aan het einde van het hofje een kleine speeltuin, trapveldje, een bushalte om de hoek en voldoende gratis parkeergelegenheid aan het begin van de straat en aan het begin van het hofje. Op loopafstand van de basisschool en winkelcentrum Bisschopshoeve. Diverse sportverenigingen, middelbare- en hogere scholen, Breepark, het bruisende centrum, station Breda, de Ginnekenmarkt en het Mastbos zijn op fietsafstand gelegen. Binnen enkele autominuten zijn de noordelijke- en zuidelijke rondweg te bereiken met toegang tot de snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A59 ('s-Hertogenbosch/Zierikzee). Maak jij van deze fijne ruime woning jouw droomhuis?

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, tochtportaal met meterkast (4 groepen) en toegang tot de hal. Beiden voorzien van een lichte tegelvloer. Vanuit de hal is de woonkamer, de keuken, het toilet, de praktische trapkast en vaste trap naar de eerste verdieping te bereiken.
De lichte woonkamer (circa 7.85 x 3.80/3.20 m) is voorzien van een massief eiken vloer.
Keuken (circa 3.15 x 2.85 m) half betegeld en voorzien van een lichte tegelvloer, Corian aanrechtblad en spoelbak met mengkraan, een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast met vriesvak, diverse laden, boven- en onderkasten. Door de ramen links en rechts van de deur naar de achtertuin heeft ook de keuken een fijne lichtinval.
Toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok en fontein.

Eerste verdieping
Via de vaste trap is de overloop op de eerste verdieping te bereiken.
De grote master bedroom (circa 7.85 x 3.80/3.20 m) is eenvoudig weer op te splitsen in twee ruime slaapkamers.
Slaapkamer II (circa 3.20 x 2.85 m) is momenteel in gebruik als kantoor en gelegen aan de achterzijde van de woning.
De ruime badkamer (circa 2.55 x 2.25 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning, half betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkast, aansluiting voor de wasmachine, een ligbad met douchescherm en toilet.

Tweede verdieping
Via de vaste trap op de eerste verdieping is de tweede verdieping bereikbaar.
Overloop met opstelplaats voor de cv-ketel (Vaillant 2006/2007) en toegang tot twee kamers.
Slaapkamer III (circa 4.45 x 3.15 m) is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning.
De werkkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raam in de dakkapel.

Tuin
De voortuin is gelegen op het oosten, verzorgd aangelegd en voorzien van een pad met klinkers naar de voordeur en borders links en rechts met vaste beplanting waaronder rozenstruiken en lavendel.
De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van een ruim terras, gras, borders met vaste beplanting, pomp en pad naar de schuur. De schuur (circa 2.10 x 4.50 m) is voorzien van elektra en communicerende vaten voor het opvangen van regenwater. Een duurzame oplossing voor het beregenen van je tuin. De praktische overkapping naast de schuur is voorzien van een deur naar de achterom.

Parkeren
In de Kemelstede en op de parkeerplaats aan het begin van het hofje is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op het parkeerterrein aan het begin van het hofje zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Officieel is alleen laden en lossen toegestaan op het hofje, parkeren wordt gedoogd.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel F en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas op de begane grond en enkel glas op de eerste en tweede verdieping;
- de woning is voorzien van diverse plafond-, wand- en vloerafwerking;
- een fijne en ruime eengezinswoning die naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een "ondertekende koopovereenkomst".

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.