Verkocht
A

Laurenspark 62

4835 GX, BREDA

€ 549.000 k.k.

Oppervlakte
111 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
347 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Brochure

Reageren

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.

Ken je iemand met interesse?
Deel deze woning via:

Over deze woning

GOED ONDERHOUDEN 3-KAMER APPARTEMENT MET BALKON EN PARKEERPLAATS IN DE PARKEERKELDER OP EEN UITSTEKENDE EN GEWILDE LOCATIE IN HARTJE GINNEKEN (BREDA-ZUID). HET APPARTEMENT IS GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING VAN HET APPARTEMENTENCOMPLEX “LAURENSHOF” EN HEEFT NAAST DE PARKEERPLAATS EEN RUIME WOONKAMER, SEMI-OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, EEN MODERNE BADKAMER, INPANDIGE BERGING, EEN DEELS OVERDEKT BALKON AAN DE VOORZIJDE EN EEN RUIME BERGING OP DE BEGANE GROND.
Het appartement is gesitueerd op loopafstand van de gezellige Ginnekenmarkt, het Valkeniersplein met een ruim winkelaanbod, het prachtige Markdal en het Mastbos. Het appartement is tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de luxe winkels en restaurants van Oranje Zuid, het bruisende stadscentrum van Breda, het Chassé theater, het openbaar vervoer, diverse sport-en recreatiemogelijkheden en uitvalswegen. De snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A27 (Utrecht) zijn bereikbaar binnen enkele autominuten.

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en video-intercomsysteem. Via een afsluitbare deur is er toegang tot de centrale hal met liftinstallatie, de bergingen en het trappenhuis naar de etages.

Tweede verdieping
Entree/hal met intercom en videofoon. De hal is voorzien van een eikenhouten vloer en biedt toegang tot de meterkast (7 groepen en 1 aardlekschakelaar), toiletruimte en woonkamer.

De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een duoblok met fonteintje.

De woonkamer (circa 5.78 x 6.81 m) is voorzien van eikenhouten vloer en biedt door middel van een schuifpui toegang tot het zonnige (deels) overdekte balkon aan de voorzijde.

De semi-open keuken (circa 3.36 x 3.53 m) is voorzien van een keukeninrichting in rechte opstelling bestaande uit diverse onder- en bovenkasten, lades, een kunststof aanrechtblad met 1,5 rvs spoelbak, close-in-boiler (Daalderop 10 l), een afzuigkap en inbouwapparatuur te weten een oven, een 4-pitsgaskookplaat en koelkast.

De inpandige berging (circa 3.37 x 2.23 m) is bereikbaar vanuit de keuken. Hier bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel (Remeha Calenta 2014), unit van de mechanische ventilatiebox en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Via een afgesloten tussenhal (circa 3.13 x 1.20 m) zijn de beide slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

Slaapkamer I (circa 2.70 x 3.93 m) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een eikenhoutenvloer.

Slaapkamer II (circa 3.28 x 5.50 m), de master bedroom, is eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van een eikenhouten vloer en een vaste (spiegel)kast. Via een loopdeur is er toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Moderne badkamer (circa 2.58 x 3.20 m), volledig betegeld, voorzien van een half vrijstaand ligbad, douchecabine, badkamermeubel met natuurstenen wasbak, zwevend toilet en handdoekdesignradiator.

Balkon
Balkon (circa 2.88 x 2.75 m) gelegen op het westen en bereikbaar vanuit de woonkamer en de master bedroom.

Berging
De berging (circa 2.65 x 3.34 m) is gelegen op de begane grond.

Parkeerplaats
De parkeerplaats is gelegen in de parkeerkelder in het hoofdgebouw aan de overzijde.

Bijzonderheden
- Goed onderhouden 3-kamerappartement op de tweede verdieping met parkeerplaats;
- Rustig gelegen op een toplocatie in het Ginneken op loopafstand van de gezellige Ginnekenmarkt, het Valkeniersplein, het Markdal en het Mastbos;
- Energielabel A;
- Badkamer is vernieuwd in 2017;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 313,67 (appartement) en
€ 28,67 (parkeerplaats). In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de brand/ opstalverzekering, beheer, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen:
- niet zelf-bewoningsclausule.

Ben je geinteresseerd in dit huis?

Reageren kan telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier.