ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Liesbosstraat 34, 4813 BE, BREDA

RUSTIG GELEGEN SFEERVOL 3-KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET TUIN ÉN LOODS IN DE DORPSKERN VAN PRINCENHAGE.
De royale benedenwoning heeft een lichte woonkamer met semi-open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, tuin en een grote loods. In de straat en directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het appartement is gelegen op loopafstand van de gezellige Haagsemarkt. De oude dorpskern van de gewilde wijk Princenhage biedt alle mogelijke voorzieningen zoals diverse restaurants, cafés, winkels, supermarkten, scholen en sportvoorzieningen. De benedenwoning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A16 (Rotterdam/Antwerpen), A27 (Utrecht) en A58 (Bergen op Zoom). Het bourgondische centrum van Breda, de woonboulevard, Station Breda-Prinsenbeek en Station Breda zijn op fietsafstand te bereiken. Kortom een ideaal appartement op een rustige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

INDELING

In het kleinschalige appartementencomplex zijn twee appartementen gelegen.

Centrale entree
De centrale entree met brievenbussen, videocominstallatie en meterkasten geeft toegang tot het appartement op de begane grond en het appartement op de eerste verdieping.

Indeling appartement op de begane grond
Entree/hal geeft toegang tot de toiletruimte, inpandige berging/kast, keuken, slaapkamer I, badkamer en (slaap)kamer II. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De woonkeuken (circa 5.75 x 3.65 m) heeft een rechte opstelling en is voorzien van een koelkast (Siemens), rvs spoelbak, vaatwasser (Siemens), 4-pits gaskookplaat (Atag), afzuigkap (Bauknecht), een natuurstenen aanrechtblad en diverse laden en kasten. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met de aansluitingen voor de wasapparatuur. Slaapkamer I (circa 3.70 x 4.45 m) is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Via slaapkamer I en de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer (circa 2.45 x 2.45 m) is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, zwevend toilet en urinoir. (Slaap)kamer II (circa 2.45 x 2.70 m) is eveneens bereikbaar via de hal. De tuingerichte woonkamer (circa 5.75/5.30 x 9.15 m) is voorzien van 2 grote piramide dakramen en een vouw-schuifwand met loopdeur, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Hier bevinden zich 2 kasten met alle technische apparatuur. Het gehele appartement is voorzien van keramisch parket met vloerverwarming.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 5.50 x 11.00 m) is gelegen op het noordoosten. De stadstuin heeft een tapkraan en buitenverlichting. Vanuit de tuin is de loods bereikbaar.

Loods
Achter in de tuin is de zeer ruime loods (circa 4.70/4.00 x 12.40 m) gelegen, welke als zelfstandige bedrijfsruimte is te gebruiken of te verhuren. Ook ideaal voor het uitoefenen van een hobby of het stallen van een caravan, camper, aanhanger of boot op eigen terrein. De loods is te bereiken via de Schuurkerksteeg én de tuin en voorzien van een aparte groepenkast, pantry met koelkast, spoelbak en kookplaat, toiletruimte en 2x een loop- en roldeur.

Parkeren
In de straat en directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- ruim appartement op de begane grond met tuin, welke in 2018 volledig opnieuw is ingedeeld en uitgebouwd;
- zeer ruime loods geschikt voor diverse doeleinden;
- appartement is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, in de woonkamer met triple beglazing;
- gehele appartement is voorzien van keramisch parket met vloerverwarming en extra radiatoren in slaapkamer, keuken en woonkamer;
- alle muren en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk;
- appartement is voorzien van domotica: de elektrische installatie en verwarming zijn zowel met een schakelaar als via een app als via een vast display in de keuken te bedienen en te programmeren;
- per ruimte zijn instelbare schakelaars voor vloerverwarming en radiator;
- in hal en slaapkamer I bevindt zich 1 knop om alle verlichting uit te schakelen;
- energielabel A;
- gelegen op een rustige locatie op loopafstand van de dorpskern van Princenhage;
- gratis parkeren in de straat en directe omgeving;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 90,-.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
120 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
455 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1989